Hoppa över huvudnavigering
Sidans innehåll

Möt britterna

Vårt team förkroppsligar det breda utbudet av evenemang på eventbritt-från musiker till maratonlöpare, foodies till insamlingar. Vad förenar oss? Vår strävan att hjälpa människor att komma offline och träffas för att utforska deras intressen och driva nya passioner.

Ljud upp din gränd? Följ med oss .

1 Lag

Vi är en sammansvetsad besättning

10 länder

Briteland spänner över 4 kontinenter

57 Skällningar

Våra kontor är dup-vänliga

Träffa våra ledare

Träffa våra grundare

Kevin Hartz

Grundare & Ordförande

Innan han grundade Eventbrite och fungerade som företagets VD i ett decennium, var Kevin medgrundare och VD för Xoom Corporation, ett internationellt penningöverföringsföretag som blev offentligt och förvärvades av PayPal 2015. Han har varit en investerare i ett tidigt skede och rådgivare till framgångsrika nystartade företag, bland annat Airbnb, Pinterest, Uber, Lookout, Trulia, Flixster, Skybox Imaging och Yammer. Kevin har en grundexamen från Stanford University och en magisterexamen från University College, Oxford.

Julia Hartz

Grundare och verkställande direktör

Julia ansvarar för Eventbrites vision, strategi och tillväxt. Under hennes ledning har företaget blivit världens största evenemangsteknologiska plattform och har fått flera utmärkelser för arbetsplatskultur. Dessa utmärkelser inkluderar Fortune 100 bästa arbetsplatser i USA, Glasdoor s anställdas val bästa platser att arbeta, och San Francisco Business Times bästa platser att arbeta i SF Bay Area. Julia har hedrats som en av Inc. kvinnliga grundare 100, Fortune 40 Under 40 företagsledare, Inc.. s 35 Under 35, och Fortune s mest kraftfulla kvinnliga entreprenörer.

Renaud Visage

Grundare

Som Eventbrites grundande tekniska arkitekt hanterar Renaud plattformens tekniska färdplan. Utbildad som civilingenjör, Renaud anslöt sig till dot com världen 2009 som Director of Engineering på pionjären Zing nätverk för fotodelning. År 2014 erkändes Renaud i Wired Storbritanniens främsta digitala influencers i Europa. Han är också en aktiv ängelinvesterare och mentor på den europeiska startup-scenen. Renaud är också en skicklig arkitekt- och resefotograf och har haft sitt arbete representerat av olika bildbyråer runt om i världen.