ReShape Color Run 2022

ReShape Color Run 2022

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Datum och tid

Plats

Svandammsparken

8 Järnvägsgatan

149 31 Södra Nynäshamn

Sweden

Se karta

Försäljningen har avslutats

Biljettförsäljningen har upphört

Tack för din registrering!

ReShape Color Run är Nynäshamns roligaste löpevenemang som förenar både folkfest och rörelseglädje!

Eventdetaljer

Kom och var med på ett färgsprakande lopp där vi förenar rörelseglädje och folkfest!

Vi samlas i Svandammsparken för incheckning, utdelning av T-shirt, glasögon och färg. Sen kör vi en gemensam uppvärmning som vi avslutar med att kasta färg på varandra.

När loppet startar så springer, joggar eller promenerar vi den 2,5km långa sträckan och längst med vägen står våra funktionärer beredda att kasta ännu mera färg.

Det här är ett löpevenemang för alla - barn som stora, unga som gamla. Vi respekterar varandra under loppet och vi varken knuffas, armbågas eller fäller våra medlöpare. Kom ihåg - Det är ingen tävling utan vi springer för att sprida rörelseglädje och ha kul tillsammans.

Evenemanget är kostnadsfritt tack vare arrangören ReShape Studio, Spelare och Ledare från Nifen fotboll, och framförallt tack vare bidrag från våra sponsorer:

Bryggkompaniet |  Kerstins Taxi & Buss |  Wik-Inn Marina |  Fastighetsbyrån |  Länsförsäkringar i Nynäshamn |  Hjerta Rådgivning & Försäkringar |  First Light Apparel

VIKTIG INFO:

Antalet platser är begränsade då vi endast har tillstånd för 400 deltagare - först till kvar gäller så vänta inte med att anmäla dig.

Vid incheckning skall giltig biljett uppvisas. Utan biljett kommer vi tyvärr vara tvungna att neka dig att delta i loppet, detta för att efterfölja de regler och riktlinjer vi fått av polisen.

Färgen är ett färgpulver som är 100% biologiskt och helt ofarligt. Däremot rekommenderas de med andningsbesvär att täcka munnen med en näsduk eller munskydd.

AVBOKNINGSREGLER:

Du kan själv avboka dina biljetter upp till 7 dagar innan eventet. Därefter kan avbokning ske fram till eventet startar i händelse av sjukdom, och då endast genom att kontakta Jessica direkt på mail - jessica@reshape.nu

Biljetter som EJ avbokats och inte löses in debiteras med 250 kr.

Välkomna att ha kul med oss den 27 Augusti och var beredd på att se ut som en regnbåge. ;)

ReShape Color Run är ett initiativ från Nynäshamns roligaste gym - ReShape Studio - som nu arrangerar Nynäshamns roligaste löpevenemang där vi förenar både färg och rörelseglädje och folkfest!

ReShape är stolt medlemsorganisation i Generation PEP som arbetar för att sprida träningsglädje och ge alla barn och unga i Sverige möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Våra Sponsorer

ReShape Color Run 2022 bild
ReShape Color Run 2022 bild
ReShape Color Run 2022 bild
ReShape Color Run 2022 bild
ReShape Color Run 2022 bild
ReShape Color Run 2022 bild
ReShape Color Run 2022 bild
ReShape Color Run 2022 bild

Dela det här eventet med dina vänner

Spara detta event

Händelse sparad