Wednesday Pitch med Feminvest

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
Wednesday Pitch den 12 Maj kl 12.00!

Eventdetaljer

Första Onsdagen varje månad kommer Feminvest att arrangera ett digitalt pitchevent vid lunchtid med ambitionen att göra det enklare för investerare och entreprenörer att hitta varandra!

Det kommer att finnas utrymmer för två bolagspresentationer á 15 minuter per bolag. Samt frågor efteråt. Vid varje tillfälle kommer vi även att ha en medverkande gästjury som bidrar med sin expertis !

Denna Wednesday Pitch kommer att äga rum den 5 maj mellan kl 12.00- 13.00.

Använd denna länk för att ansluta till Zoom

Meeting ID: 438 157 0645

Bolagen du har möjlighet att se framföra sina pitchar: Women Cycles och Diversity Board!

Du, det är begränsat med biljetter så missa inte att anmäla dig!

Med oss har vi:

Women Cycles

Women Cycles är ett Netflix för kvinnohälsa i kursformat, som täcker alla utmaningar en kvinna kan uppleva från före pubertet till efter klimakteriet. Kvinnorna som leder kurserna har själva upplevt symptomet/diagnosen och kommit ut på andra sidan. De är läkare, författare och influencers. I kombination med stödprogram och community får användaren tillgång till all kunskap och stöd hon behöver för att läka.

Filippa Odevall har grundat Skolyoga - ett socialt företag som integrerar yoga i förskolor, skolor och gymnasier. Hon har publicerat flera böcker med Bonnier Carlsen och Natur & Kultur, bland annat den bästsäljande boken Sagoyoga. Hon är även certifierad yogalärare, doula, hypopressives lärare och vaginal steam facilitator. Filippa har arbetat i brytpunkten av hälsa & välbefinnande, barns mentala hälsa och kvinnors empowerment de senaste 20+ åren.

Mahesh har arbetat i brytpunkten mellan teknik, innovation och tillväxt de senaste 14 åren. Han har grundat och skalat företag som Epicenter (20 M € + omsättning, lönsamt), Result (sålt till Epicenter), FitnessCollection (sålt till ClassPass, amerikanskt 1b $ + företag), Magine TV (150 M € insamlat kapital). Mahesh har också ängel investerat i marknadsledande företag som Werlabs, Deep North och har varit VD-coach för företag som Fishbrain, NOX consulting, Absolut Vodka, SEB, Stronghold / Newsec.

Diversity Board

Fler perspektiv skapar mer lönsamma bolag, fler affärer, mer innovation, större kreativ höjd och hållbara företag och organisationer.

Diversity Board har visionen att få in mer mångfald och perspektiv i maktens korridorer och näringslivets toppskikt. Det gör de bland annat med hjälp av sin kompetenspool bestående av personer med olika perspektiv, spetskunskap och ett brinnande intresse för utveckling och samhällsförändring.

Grundarna Eva Brådhe och Sandra Kastås har en bakgrund inom affärsutveckling och försäljning inom den svenska mediebranschen och startupvärlden, respektive inom PR, kommunikation, politik och entreprenörskap.

Gästjuryn som deltar under lunchen är ingen mindre än SEB!

Johanna Zenk Plamborg, Segment Head Family Office SEB

Johanna har en lång och gedigen erfarenhet från finansmarknaden. Hon började som placeringsrådgivare, fortsatte som handlare, förvaltare och rådgivare av stiftelsekapital till att ägna de senaste 15 åren åt Private Banking. Hon var med och byggde upp Handelsbankens Private Banking och är sedan fyra år chef för SEBs Family Office.

Family Office säkerställer att bankens allra största privatkunder och deras familjer får de bästa råden och tillgodoser deras behov av bankens alla tjänster och produkter. Ingenting är omöjligt här och affärsupplägg skräddarsys för varje kund

”Människor förändras inte för att de blir förmögna, det är fortfarande i grunden samma saker som är viktiga i livet. För att vara framgångsrik som rådgivare inom Private Banking är empati och förmågan att verkligen lyssna en viktig faktor. Vi tar hänsyn till varje kunds unika behov och önskemål och ger råd baserade på erfarenheter som vi har från tusentals kundmöten. Det är i och för sig sant att kvinnor äger en mindre del av kapitalet i samhället, men genom åren har jag sett vilket stort inflytande kvinnor ändå har i de beslut som fattas i förmögna kretsar”.

Özge Özen Zink, Business Manager Private Banking Entrepreneur Core Stockholm

Özge har kanske en annan infallsvinkel än vad du möjligen är van vid när det kommer till kapitalförvaltning och entreprenörsresan. Men räkna med att bli golvad. Den här kvinnan är grym.

Özge besitter en otrolig kompetens med en gedigen bakgrund i finansvärlden, hon började sin bankkarriär som trainee, och har bland annat arbetat inom Retail och Merchant Banking, varit Relationship Manager för Large Corporates & Institutional Clients, FX & Interest Derivatives Sales SME, Credit Analyst och drivit Jämställdhet- samt Mångfaldsfrågor.

”Jag drivs av meningsfullhet i det jag gör med en nyfiken entreprenöriell ådra. Med 10 års erfarenhet inom bank provade jag vingarna och startade eget parallellt med att jag utbildade mig till Hälsoutvecklare, med ambitionen att kombinera finans och hälsa. Efter ett par år som egenföretagare kom jag i kontakt med SEB och bankvärlden igen, där jag rekryterades för att utveckla Private Banking för entreprenörer.

Private Banking handlar just om livet, när livet händer med karriär och familj. Idag jobbar jag som Business Manager för Private Banking Entreprenör med ambitionen att vara en proaktiv partner till våra kunder genom deras entreprenörsresa och livshändelser med hela den tjänste- och kompetensbas som företagarbanken SEB erbjuder, för att skapa långsiktigt, hållbara relationer.”

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

Spara detta event

Händelse sparad