Gratis

Wednesday Pitch med Feminvest

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
Wednesday Pitch den 5 Maj kl 12.00!

Eventdetaljer

Första Onsdagen varje månad kommer Feminvest att arrangera ett digitalt pitchevent vid lunchtid med ambitionen att göra det enklare för investerare och entreprenörer att hitta varandra!

Det kommer att finnas utrymmer för två bolagspresentationer á 15 minuter per bolag. Samt frågor efteråt. Vid varje tillfälle kommer vi även att ha en medverkande gästjury som bidrar med sin expertis !

Denna Wednesday Pitch kommer att äga rum den 7 april mellan kl 12.00- 13.00.

Använd denna länk för att ansluta till Zoom

Meeting ID: 438 157 0645

Bolagen du har möjlighet att se framföra sina pitchar: Women Cycles och Diviersity Board!

Du, det är begränsat med biljetter så missa inte att anmäla dig!

Gästjuryn som deltar under lunchen är ingen mindre än SEB!

Özge Özen Zink, Business Manager Private Banking Entrepreneur Core Stockholm

Özge har kanske en annan infallsvinkel än vad du möjligen är van vid när det kommer till kapitalförvaltning och entreprenörsresan. Men räkna med att bli golvad. Den här kvinnan är grym.

Özge besitter en otrolig kompetens med en gedigen bakgrund i finansvärlden, hon började sin bankkarriär som trainee, och har bland annat arbetat inom Retail och Merchant Banking, varit Relationship Manager för Large Corporates & Institutional Clients, FX & Interest Derivatives Sales SME, Credit Analyst och drivit Jämställdhet- samt Mångfaldsfrågor.

”Jag drivs av meningsfullhet i det jag gör med en nyfiken entreprenöriell ådra. Med 10 års erfarenhet inom bank provade jag vingarna och startade eget parallellt med att jag utbildade mig till Hälsoutvecklare, med ambitionen att kombinera finans och hälsa. Efter ett par år som egenföretagare kom jag i kontakt med SEB och bankvärlden igen, där jag rekryterades för att utveckla Private Banking för entreprenörer.

Private Banking handlar just om livet, när livet händer med karriär och familj. Idag jobbar jag som Business Manager för Private Banking Entreprenör med ambitionen att vara en proaktiv partner till våra kunder genom deras entreprenörsresa och livshändelser med hela den tjänste- och kompetensbas som företagarbanken SEB erbjuder, för att skapa långsiktigt, hållbara relationer.”

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

Spara detta event

Händelse sparad