Gratis

Wednesday Pitch med Feminvest

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
Feminvests första Wednesday Pitch drar igång den 3 februari kl 12.00, och in i rutan välkomnar vi grundarna av BeautyQlick & Zebrain.

Eventdetaljer

Första Onsdagen varje månad kommer Feminvest att arrangera ett digitalt pitchevent vid lunchtid med ambitionen att göra det enklare för investerare och entreprenörer att hitta varandra!

Det kommer att finnas utrymmer för två bolagspresentationer á 15 minuter per bolag. Samt frågor efteråt. Vid varje tillfälle kommer vi även att ha en medverkande gästjury som bidrar med sin expertis !

Vi kommer att spela in i möbeldesignern Susanne Lundbergs vackra Showroomet Ruth & Joanna på Riddargatan i Stockholm!

Resterande tid kommer vi att ta upp

- Do´s & Dont´s när du pitchar

- Vad man ska tänka på inför en pitch

- Hur ska en Pitch se ut

- Vad tittar investerare efter under en pitch

Feminvests första Wednesday Pitch kommer att äga rum den första 3 februari mellan kl 12.00- 13.00, och in i rutan välkomnar vi BeautyClick och Zebrain.

Använd denna länk för att ansluta till Zoom

Meeting ID: 438 157 0645

Lösenord: 8cFb13

BeautyQlick

Hos BeautyQlick kan du hitta, bevaka och jämföra priser oberoende och med transparens på dina favoritprodukter från dem populära onlinebutiker inom skönhet.

Här kan du bli medlem kostnadsfritt och dela inspiration i BeautyClicks community tillsammans med andra Beautyjunkies. Du kan även fylla i en egen skönhetsprofil samt ta deras beauty quizz och få personaliserade rekommendationer just för dig.

Vill du veta vad mer du kan göra?

Så hittar du dem här!

Maria Villanueva Co-founder

Maria har en bakgrund inom IT och marknadsföring, och har arbetat med IT-försäljning och projektledning i 10 år. De senaste 5 åren inom e-handel som inköpare. Hon är van vid att hantera stora konton och arbeta mot bolag som Johnson och Johnson.

Malin Åsheim Co-founder

Malin har närmare 9 års erfarenhet inom finans både mot mindre start-ups och större globala företag. Malin arbetar för närvarande som nordisk finanschef för Innocent drinks. Hennes främsta styrka ligger i finansförvaltning och upprättandet av en ekonomisk budget. Men hon har även en gedigen erfarenhet av ledarskap.

Zebrain

Zebrain är Sveriges första plattform för nätcoaching. Både för privatpersoner och företag. De brinner för mänsklig utveckling och vill ge alla möjligheten att nå sin fulla potential.

Zebrain vill demokratisera mental styrka genom att erbjuda prenumeration på potential med mätbar effekt. Det gör dem genom att erbjuda alla en egen personlig coach, utvald genom deras unika och individuella matchning av klient och coach.

Anna Bloth Karling: Grundare, VD och produktägare för Zebrain

Anna har över 20 års erfarenhet som entreprenör, motivationsexpert, varumärkesstrateg och förändringsledare med en passion för engagerade och drivna företagskulturer. Hon har startat och drivit både konsultbyråer och techbolag sedan början av 2000-talet. Innan Anna grundade Zebrain, Sveriges första plattform för nätcoaching, grundade hon och drev SaaS-bolaget Hubbster som ska noteras under 2021. Hubbster är specialiserat på medarbetardriven förändring.

Vill du veta mer eller komma i kontakt med dem, hittar du dem här!

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

Spara detta event

Händelse sparad