Vinprovning Stockholm | Hotel Diplomat Den 14 November

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hotel Diplomat

Strandvägen 7

115 23 Stockholm

Sweden

View Map

Event description
Vinets historia sträcker sig över tusentals år och är tätt sammanflätad med jordbrukets historia, mat, civilisationen och mänsklig...

About this Event

Spännande mat- och dryckesevent i Stockholm! Kom en fredag efter jobbet på AW eller en lördag före middagen. Flera datum och event finns på vår hemsida!

Följ med oss och prova spännande viner utvalda av framträdande sommelierer på Hotel Diplomat! Vi provar olika viner tillsammans med tilltugg, choklad, ost eller lakrits. Vi har även rena Amarone- och Champagneprovningar. Vad är din favorit? Vad vill du utforska? Varmt välkommen till en värld av smaker!

Vinets historia sträcker sig över tusentals år och är tätt sammanflätad med jordbrukets historia, mat, civilisationen och mänskligheten själv. Arkeologiska bevis tyder på att de tidigast kända vinproduktion inträffade i Georgien omkring 8000 f.Kr. Vin är ett stort och komplext ämne som tar åratal att bemästra. Lyckligtvis krävs det dock ingenting för att provsmaka! Alla kan njuta av ett gott vin och alla kan lära sig uppskatta nya vinsorter. Perfekt kunskap att ha till att välja rätt vin på systembolaget till middagen!

Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Varmt välkommen till en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet!

Biljetter Vinprovningar: https://taysta.se/provningar/vinprovning/stockholm

Biljetter Champagneprovningar: https://taysta.se/provningar/champagneprovning/stockholm

#Stockholm #Vinprovning #Evenemang

Share with friends

Date and Time

Location

Hotel Diplomat

Strandvägen 7

115 23 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved