Upskill Monday: Hållbar kommunikation 2022

Upskill Monday: Hållbar kommunikation 2022

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Datum och tid

Plats

Online-evenemang

Från social impact till klimatavtryck

Eventdetaljer

Lunchwebinar: Hållbar kommunikation 2022

Välkommen att lyssna in till andra delen i IHMs webinarserie Upskill Monday om de senaste vindarna och företeelserna inom marknadsföring idag.

Tema för andra webinaret är Hållbar kommunikation 2022 . Här delar Ricki Rebecka Petrini med sig av utmaningarna i att marknadsföra varumärken jämställt och inkluderande och möta konsumentens allt högre krav på att kunna spegla sig i reklamen.

💬 Vilka visuella strukturer dominerar och uteblir i svensk reklam?

Svaren och verktygen får du i webinaret med Ricki Rebecka Petrini som sänds via Zoom Webinar den 15 augusti kl. 12.00.

Upskill Monday - MarCom Trends 2022

Webinarserien Upskill Monday - Marcom Trends 2022 riktar sig till dig som är intresserad av marknadsföringens föränderliga landskap oavsett om du är ny inom fältet eller en rutinerad kommunikatör.

Ricki Rebecka Petrinis webinar karaktäriseras av en bra blandning av teori och konkreta exempel och målet är att deltagare ska få med sig ett par användbara verktyg att själva applicera i sin vardag.

Upskill Monday: Hållbar kommunikation 2022 bild

Ricki Rebecka Petrini är kommunikatör och marknadsförare. Hon började sin karriär som journalist och har jobbat i den svenska mediebranschen sedan tidigt 00-tal. Idag föreläser hon över hela landet om MarCom-trender som stöper om det digitala landskapet.

Välkommen på webinaret Upskill Monday: Hållbar kommunikation 2022 den 15 augusti kl. 12.00.

Dela det här eventet med dina vänner