Svetskurs på KKV-Bohuslän!

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Konstnärernas Kollektivverkstad Bohuslän

1 SKÄRHOLMEN

457 48 Tanum V

Sweden

Se karta

Beskrivning av evenemanget
Konstnärscentrum arrangerar Svetskurs tillsammans med KKV Bohuslän! Våra medlemmar får möjlighet att lära sig grunderna i svetsning.

Eventdetaljer

18-19 September - Svetskurs på KKV-Bohuslän

Plats: KKV-Bohuslän

Datum: 18/9-19/9

Kursledare: Andreas Bohlin

Deltagare: max 6 st

Anmälan: Intresseanmälan till kursen görs här. Du får besked 6 september om bekräftad kursplats! För att delta krävs att du är medlem i någon av Konstnärscentrums regionala föreningar, på vår hemsida kan du bli medlem och läsa mer om medlemskap. 

Kursavgift: 300 kr betalas till KKV-Bohuslän, Konstnärscentrum står för resterande kursavgift. Material ingår i kursavgiften. Kursdeltagare kan boka boende via telefon 0523 – 518 95 eller via mail info@kkv-b.se. Ange namn och kontaktuppgifter. Boka ditt boende efter bekräftad kursplats. Vi har möjlighet att erbjuda övernattningsrum i mån av plats, detta bokas in separat enl. Prislista. Kursdeltagare arrangerar själva med resa. 

Konstnärscentrum arrangerar Svetskurs tillsammans med KKV Bohuslän! Våra medlemmar får möjlighet att lära sig grunderna i svetsning i den fantastiska miljön kring KKV Bohohuslän. Vi går igenom olika typer av svetsning och hur man kan använda dem. Du får lära dig att på ett säkert sätt hantera olika svetsar och verkstadsmaskiner som används tillsammans med dem. Kursen startar kl.10 med fika, presentation och genomgång. Bär skyddsskor, hörselskydd, handskar, skyddsglasögon och oömma kläder i bomull, ej nylon eller sådant som lätt brinner.

På grund av Covid-19 så är det begränsat antal platser. Vi vidtar alla åtgärder vi kan för att undvika risker.

KKV-B:

Konstnärernas kollektivverkstad Bohuslän är en av Sveriges 23 kollektivverkstäder, varav en av fyra med riksintresse – och den enda av dessa utanför storstadsregionerna. Vi finns till för att ge yrkesverksamma konstnärer professionellt utrustade verkstäder för olika tekniker och material, och dessutom vara en stimulerande mötesplats.

KKV-B finns mitt i ett landskap med små, men monumentala berg, betesängar, åker och skog. Och utanför ligger havet och skärgården med kala öar och en vegetation som hukar i lä för vinden. Det finns många fina badplatser i området och möjligheter till segling och fiske. På sommaren finns det dessutom ett stort utbud av restauranger och kaféer längs kusten.

Området har en intressant kulturhistoria med en världsunik förekomst av hällristningar och många välbevarade kustsamhällen. Tre mil norrut ligger flera världsarvsskyddade fornlämningar och Vitlycke hällristningsmuseum.

Tid

Plats

Konstnärernas Kollektivverkstad Bohuslän

1 SKÄRHOLMEN

457 48 Tanum V

Sweden

Se karta

Arrangör Konstnärscentrum

Arrangören av Svetskurs på KKV-Bohuslän!

Spara detta event

Händelse sparad