Studentkonferens 2022 by Omegapoint

Åtgärdspanel

Registreringar är stängda

Tack för visat intresse. Konferensen är tyvärr fullbokad. För löpande information besök http://www.studentkonferens.omegapoint.se/

Studentkonferens 2022 by Omegapoint

Du är snart klar med din utbildning. Låt oss ge dig en ny horisont.

Tid och plats

Datum och tid

Plats

Epicenter Stockholm Mäster Samuelsgatan 36 111 57 Stockholm Sweden

Karta och vägbeskrivning

Hur du kommer dit

Eventdetaljer

Välkommen till Omegapoints Studentkonferens

Äntligen är det dags för Omegapoints Studentkonferens. Den 8:e april har vi fyllt en hel dag med inspiration för dig som studerar och som älskar kod, är nyfiken på trender inom cybersäkerhet eller undrar vad som egentligen händer under huven på Git.

Vi vågar lova att det finns något som passar just dig. Vi har satt ihop ett schema med flera spår och erbjuder föreläsningar inom områden som DevOps, Secure by Design, säkerhetskultur, fuzz testing och mycket mer. Det är våra egna experter som delar med sig av sin kunskap och bland dem hittar vi författarna till den internationellt uppmärksammade boken Secure by design och några av Sveriges ledande experter inom sina områden.

Om du studerar datateknik, it-säkerhet, informationsteknik, systemvetenskap, teknisk fysik, informationssäkerhet eller motsvarande så är vi övertygade om att du ska anmäla dig direkt!

Konferensen drar i gång 9:00 den 8 april på Epicenter. Registrering och fralla från 8:00. Vi avslutar dagen med mingel och plockmat där våra traineer och konsulter ser fram emot att träffa morgondagens stjärnor inom utveckling och cybersäkerhet.

Självklart är hela dagen kostnadsfri.

Varmt välkommen!

Omegapoint

Om du har frågor är du välkommen att mejla till studentkonferens@omegapoint.se