Stärk ditt företag för framtiden! DIGITAL INFOTRÄFF för React!

Åtgärdspanel

Stärk ditt företag för framtiden! DIGITAL INFOTRÄFF för React!

Vill du öka din försäljning eller utveckla nya produkter och tjänster? Då ska du vara med i den här digitala infoträffen!

Tid och plats

Datum och tid

Plats

Online

Eventdetaljer

Den här informationsträffen är en introduktion till Coompanions affärsutvecklingsprogram React, rebuild & remake, som startar i höst. I React deltar du i ett flertal workshops med olika teman och du får 10 dedikerade timmar med en av våra affärscoacher. Dessutom får du ett ovärderligt nätverk och bollplank genom de andra deltagarna – ni delar erfarenheter, inspirerar och lär av varandra. – Allt för att du och ditt företag ska stå bättre rustade för framtiden. (Deltagande i programmet är helt kostnadsfritt tack vare finansiering från EU/Europeiska Regionala Utvecklingsfonden)

– Möt våra affärsrådgivare och coacher, nätverka med andra och få med dig tankar som du kan omsätta direkt – oavsett om du väljer att gå programmet eller inte!

Informationsträffen modereras av:

Angeli Sjöström Hederberg

Samhällsentreprenör, ProcessRum

Processledare: React, Rebuild & Remake

Sarah Thorsaeus

Processledare & rådgivare, Coompanion Roslagen & Norrort

Affärscoach: React, Rebuild & Remake

Naimul Abd

Affärsrådgivare & partneransvarig, Coompanion Stockholm

Affärscoach: React, Rebuild & Remake

För vem?

Programmet är särskilt utvecklat för dig som är småföretagare i Stockholmsregionen, inom turism och besöksnäring samt kreativa och kulturella branscher. Läs gärna om programmet!

Bra att veta

Zoomlänk kommer att skickas lite närmre inpå eventet.

Gratis