Actions Panel

Solcellmontage Helsingborg (heldag)

Montageutbildning

By Senergia AB

When and where

Date and time

Thursday, May 4 · 8:30am - 4:30pm CEST

Location

LIDALCO Pimpstensgatan 9 25468 Helsingborg Sweden

About this event

  • 8 hours
  • Mobile eTicket

Grundkurs solenergi - Paket

Paketet Grundkurs solenergi är utbildningen som ger dig en grundläggande och heltäckande förståelse för solenergi och montering. Paketet riktar sig till dig som vill ge er verksamhet en skjuts in i solmarknaden och samtidigt utföra regelrätt och effektivt montage. Tillsammans med Senergia inleder du din resa mot solelsinstallationer på högsta nivå.

Grundläggande förståelse för solenergi och montage

Solcellsmarknaden är en växande bransch, med otroliga möjligheter inom både miljö och ekonomi. Samtidigt som marknaden skriker efter montörer och installatörer så finns det ett stort behov av utbildning och regelrätta montage.

Utbildningen fångar förståelsen för marknadens ledande produkter och ger teknisk förståelse för installationer med teoretisk expertis och exempel från arbetslivet. Genom en mix av ett digitalt kursupplägg och en platsbunden heldag med en solenergiexpert från Senergia så utlovas en kraftig ingång på marknaden.

Resultat efter utbildningen

- Heltäckande kunskap kring installation och montage av solcellsanläggningar

- Tydligt säkerhetstänk genom hela installationen, från egenkontroller till genomföringar

- Organisatorisk översikt över solcellssystemets uppbyggnad

- Genomgående förståelse för kabelförläggning och kontaktering

- Kunskap om olika infästningar, beroende på taktyp och förutsättningar

- Ett första steg ut i en blomstrande solcellsmarknad

Så går det till

Genom vårt mixade upplägg av utbildning så har du möjlighet att ta åt dig kunskaperna i den takt du vill. Så fort du anmäler ditt företag så skickar vi ut inbjudningar till vår digitala kurs och ni kan tillsammans starta utbildningsresan redan samma dag.

Vår digitala kurs förberedande certifieringskurs för montörer ges i läroplattformen Sana och är utvecklad för att maximera kunskapsinlärningen hos våra kunder. Genom att blanda teoretiska avsnitt med praktiska exempel från verkligheten så ges du möjligheter att utveckla dina färdigheter och att prova din kompetens.

När ni anmäler er så får ni en heldag tillsammans med en solenergiexpert från oss, där vi lyfter de mest centrala kunskapsmomenten i utbildningen. Under dagen utforskar ni hur kunskapen kan tillämpas i just er situation, tillsammans med övriga deltagare och kollegor.

Efter utbildningen får ni introduktion till vår webbshop, tillgång till vårt digitala paket med utbildningar, samt en möjlighet att köpa till Svensk solenergis certifieringsprov för 3000 SEK för att bli certifierad solcellsmontör.

Pris

Kostnaden per montör är 8000 SEK eller 25000kr för en grupp (max 5 montörer från samma företag).Hör av er för prisöverenskommelse vid större grupper.

Priset faktureras i efterhand av Senergia AB

Kontakt: utbildning@senergia.se

Tid

Klockan 08:30 öppnar vi på plats för registrering och frukostmacka. Kl 09:00 startar första utbildningspasset. Utbildningen avslutas ca kl 16:30

Mat

Lunch ingår i priset. Vi kommer ta oss till en närbelägen lunchrestaurang.

Plats

Utbildningen genomförs i Lidalcos lokaler i Helsingborg

Adress: Pimpstensgatan 9, 254 68 Helsingborg

About the organizer

Organized by
Senergia AB