Smash & snack  med IHM - VAMOS!

Åtgärdspanel

Smash & snack med IHM - VAMOS!

Snöra på skorna, linda om racket, plocka fram vinnarskallen och nätverkstalangerna.

Av IHM Business School Kalmar

Tid och plats

Datum och tid

fre 20 jan 2023 12:30 - 16:00 CET

Plats

Polhemsgatan 17 17 Polhemsgatan 392 39 Oxhagen Sweden

Eventdetaljer

Padelturnering och Nätverksdag med IHM

Vår grundtanke med eventet är att skapa en kontaktyta mellan er - våra samverkansföretag, studerande på E-commerce manager och lärare. Mellan slicar, smashar, bandejas och servar tror vi på snack om samverkan, framtidens kollegor, kompetensutveckling och business. Det är nämligen det vi verkligen vill med IHM som arena för nätverk som skapar hållbar tillväxt i framtidens affärer!

Oavsett om du är erfaren spelare, nybörjare eller enbart håller dig i hejarklacken är du välkommen!

Tanken är att vi kl.12.30 samlas ombytta för att strax därpå dra igång spelet. Du tävlar individuellt och kommer spela med olika partners i turneringen, mer om de praktiska reglerna tar vi på plats, Svante och Henrik håller i det. Som tur är.

Vamos Padel Club lånar ut sin spanska coach "Kiko" för er som är nybörjare och vill testa på och lära dig grunderna under en timme, vi har avsatt en bana bara för dig som är helt ny. Passa på!

Vill du verkligen inte spela så har vi plats i hejarklacken och nätverksytan mellan banorna skapar ett utmärkt tillfälle för dig att nätverka och hitta framtidens talanger! Passa på att marknadsför ditt företag inte bara på din klädsel utan ta med material/roll up och visa upp dig för en spännande målgrupp.

Under eventet har vi en DJ på plats som kommer höja stämningen och peppa dig till att få plocka hem nåt på det digra prisbordet! För ja, det finns finfina priser i potten att kamma hem - vad och hur du vinner blir en överraskning från vår enväldiga domare Jessica Bergsjö. Kanske gör du snyggast entré på banan, läckraste serven, svettigaste kämparinsatsen eller är din just din svordom som blir värst under dagen? Minglar du mest och bäst? Eller är det just denna dag som du som är nybörjare blir Kikos favorit? Vi får se...

Så, följande kan vara bra att komma ihåg 👇

📅 När?

Fredagen den 20 januari kl.12.30-16.00 (boka i din kalender redan nu)

📍 Vart?

Vamos Padel Club , Polhemsgatan 17, 329 39 Kalmar

Här kan du spana in deras hemsida

😃 För vem?

Vi har skapat detta eventet för att vi vill träffa er - våra samverkansföretag, studerande och lärare! Ta gärna med en kollega! Begränsat antal platser så anmäl er genast.

🎾Vad ska jag ha med mig?

Din bästa padeloutfit, rack finns att låna (Tack Vamos), ladda med information om dig själv och ditt företag för nätverksmingel.

🍔Törstig eller hungrig?

I hallen finns en bistro där du kan köpa god mat och dricka (alkohol eller alkoholfritt), den är öppen redan från kl.11.00 och du står själv för det du vill äta och dricka. Vi roddar fram en aw-bar och håll utkik efter IHM-erbjudanden både i Bistron och baren. Kolla här - Vad står på menyn?

Vi ses!

IHM Business School

Om arrangören

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Vi erbjuder affärsutbildningar för företag och individer som vill utvecklas och nå framgång, i form av öppna och företagsanpassade program på våra affärsskolor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar, online och ute hos våra kunder.

Försäljning slutade