Free

Skapa balans i livet - Så hanterar du det "nya normala"

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Covids framfart har drastiskt ändrat vår arbetsmiljö och arbetsplatser. Hur hanterar vi " det nya normala" och upprätthåller balans i livet?

About this event

Välkommen på Webinar!

Nu när rekommendationerna om att jobba hemifrån är hävda planerar många företag för en återgång till arbetsplatsen. Flertalet undersökningar och rapporter pekar på att de flesta anställda vill kunna kombinera distansarbete med en fysisk arbetsplats och det ser ut som att den hybrida arbetsplatsen kommer att bli det nya normala. Med en allt mer digitaliserad arbetsmiljö är det svårt att inte ställa sig frågan: Kopplar vi någonsin ner? Kopplar vi någonsin av? Att upprätthålla balansen mellan privatliv och arbetsliv blir allt viktigare liksom förmågan att hantera ovissheten som pandemin försatt oss i. Hur ska vi göra för att hantera det här nya “normala”?

Torsdagen den 21 oktober kl. 8.30 bjuder OneLab in till Webinar med Mona Drar där vi kommer prata om hur man kan hantera den förändrade arbetsmiljön och de nya arbetsplatser som skapats av Covids framfart. Hur balanserar man privatliv och arbetsliv när gränserna blir allt otydligare? Hur kan vi stärka vårt välmående trots pandemin? Hur kan organisationer, HR och chefer stötta medarbetare i det nya "normala"?

Mona Drar är legitimerad psykolog samt organisationskonsult och har sedan sin start 2003 hjälpt högpresterande grupper och individer med att hitta bättre balans i livet. Monas kunskap och erfarenhet gällande välmående gör henne till en populär talare och konsult. 

Webinaret kommer att ledas av OneLabs läkare Andreas Lundin. Andreas är specialistläkare i allmänmedicin med tidigare lång erfarenhet inom både primärvård, psykiatri och laboratoriemedicin.

Presentationen pågår i 30 minuter och följs av en frågestund på 15 minuter. Skicka in dina frågor redan idag till christoffer.carlson@onelab.se.

Vi ser fram emot att se er där!


		Skapa balans i livet - Så hanterar du det "nya normala" image
Share with friends

Date and time

Location

Online event

Organizer OneLab

Organizer of Skapa balans i livet - Så hanterar du det "nya normala"

Save This Event

Event Saved