Free

ResearchBar Gbg och seminarium om Post-Truth

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Varvet AB

1 Östra Hamngatan

411 06 Nordstaden

Sweden

View Map

Event description
Vi börjar med ett seminarium om Post-Truth med vännerna på Point och går därefter över i ResearchBar och mingel med branschkollegor!

About this Event

Denna gång sponsras ResearchBar av Point (tidigare Intermetra) som även kommer att hålla det inledande seminariet.

Vi börjar kl. 15:00 med seminariet, och går därefter över i ResearchBar i samma lokal som denna gång blir på Östra Hamngatan 1 i företaget Varvets lokaler.

Seminariet fokuserar på begreppet Post Truth (adj. Betecknar en situation där konceptet ’objektiva fakta’ har mindre betydelse, till förmån för identitetsmarkörer och narrativ med känslomässig genomslagskraft)

För de flesta framkallar post-truth bilder av Donald Trump och Brexit, men Oxford Dictionaries Word of the Year år 2016 är ett betydligt mer genomgripande fenomen med rötter i långsiktiga samhällstrender.

På ResearchBar ställer Point sig frågan: "i en tid när vi får svårare och svårare att enas kring grundläggande uppfattningar om hur världen fungerar – vad är egentligen innebörden av ”Research”?"

Eventet är öppet för alla som har ett intresse för undersökningsbranschen, så ta med dig kollegor, kunder och samarbetspartners till en trevlig och lärorik kväll!

Om Point (tidigare Intermetra)

Företaget skapades 1991 utifrån en drivkraft att förstå vikten av att leverera förståelse och beslutsunderlag istället för bara mängder av data. Point lägger största vikt vid att lämna ifrån sig resultat som verkligen är begripliga och som på ett relativt enkelt sätt kan implementeras i kundens verksamhet. Points stora fördel ligger i förmågan att förstå och anpassa sig efter kundens behov.

Share with friends

Date and Time

Location

Varvet AB

1 Östra Hamngatan

411 06 Nordstaden

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved