Power Plays – förebygga sexuella trakasserier i vården

Åtgärdspanel

Power Plays – förebygga sexuella trakasserier i vården

Gör jämställdhet! Power Plays - metoder för att förebygga sexuella trakasserier i vården

Av Jämställd Utveckling Skåne

Tid och plats

Datum och tid

tor 20 apr 2023 13:00 - 15:00 CEST

Plats

Nobelvägen 21 21 Nobelvägen 214 29 Södra Sofielund Sweden

Eventdetaljer

  • 2 timmar
  • Mobila eBiljetter

Power Plays – metoder för att förebygga sexuella trakasserier i vården.

  • Är du chef? Då har du ansvaret och makten att vidta åtgärder för att förhindra att sexistiska trakasserier inträffar på din arbetsplats.
  • Är du en anställd som har upplevt olämpligt beteende på arbetsplatsen?
  • Är du arbetsmiljöombud eller jobbar inom HR och letar efter konkreta förebyggande metoder för att förbättra arbetsmiljön på din arbetsplats?

Kom till Nobel 21 torsdag 20 april och ta reda på hur du kan arbeta förebyggande mot sexuella trakasserier på din arbetsplats! Vi lyfter erfarenheter från Power Plays-projektet och tillsammans testar vi metoderna från vår verktygslåda. Det blir också möjlighet för att nätverka och hitta vägar för samverkan!

Tillgänglighet: Vi ses på första våningen på Nobel 21, här går det att komma in med rullstol. Ljudvolymen kan bli hög när många människor samlas. Hör gärna av dig till oss på info@jamstalldutveckling.se om du har andra frågor kring tillgängligheten! 

Lyssna på inslaget från 20203-02-15 i P4 Malmöhus om projektet: https://sverigesradio.se/artikel/sexism-och-sexuella-trakasserier-i-varden-ska-motverkas-med-ny-metod-sarskilt-utsatta

En ojämlik demokratiutveckling, ett ojämställt företagande, en starkt könssegregerad arbetsmarknad och ojämställd hälsa är några av jämställdhetsutmaningarna i Skåne som JUS vill bidra till att lösa. Under året arrangerar JUS en lärandeserie i sex delar för att kraftsamla och samverka kring olika jämställdhetsutmaningar och bidra till gemensam påverkan på jämställdhetsområdet.

Om arrangören