Peruansk matlagningskurs Stockholm | Köket Södermalm Den 23 August

Actions and Detail Panel

Unavailable

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Köket Södermalm

Hornstulls Strand 9

117 38 Stockholm

Sweden

View Map

Event description
TEMA: PEURANSK "SUPERFOOD" - Ligger ceviche högt på din matlista eller är du extra förtjust i tiraditos? Då vill du följa med på d...

About this event

TEMA: PEURANSK "SUPERFOOD" - Ligger ceviche högt på din matlista eller är du extra förtjust i tiraditos? Då vill du följa med på denna matlagningskurs som fokuserar på just det! Det peruanska köket misslyckas sällan med att överraska med exotiska och smakrika råvaror! Visste du att Peru är ett av de länder i världen som producerar mest superfood? Ta del och lär dig mer om denna matkultur och hur du kan blanda råvaror och smaksättning för att få en riktigt smakupplevelse! Dessutom får du avnjuta en riktigt god måltid i peruansk anda. Häng på!

KÖP BILJETTER

Biljetter säljs via Taysta: Evenemangsbiljetter

Share with friends

Date and time

Location

Köket Södermalm

Hornstulls Strand 9

117 38 Stockholm

Sweden

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Taysta

Organizer of Peruansk matlagningskurs Stockholm | Köket Södermalm Den 23 August

Vi består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Vi strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet.

-----------

We consist of a group of chefs, sommeliers, beer brewers and whiskey masters who organize and quality assures various food and beverage experiences for both individuals and businesses. With an relaxed tone combined with a wonderful atmosphere, we create experiences filled with aroma and taste. We always strive to create a unique and memorable experience!

Save This Event

Event Saved