Pastakurs Stockholm | Vasastan matstudio Den 29 March

Actions and Detail Panel

Unavailable

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Vasastan matstudio

Roslagsgatan 33

113 55 Stockholm

Sweden

View Map

Event description
Ingen kan pasta som en riktig italienare. Vad är det som gör att pastan i Italien alltid smakar bättre och hur lyckas du med den o...

About this event

Ingen kan pasta som en riktig italienare. Vad är det som gör att pastan i Italien alltid smakar bättre och hur lyckas du med den omtalade pastadegen? Under denna kurs får du lära dig att tillaga äggpasta på det traditionella viset med endast ett fåtal ingredienser. Du får lära dig teknik och hemliga tips för succé varje gång! Från pastakuddar till tagliatelle – vi går igenom alla pastasorter tillsammans. Och det bästa av allt? Vi lagar även fyllningen och italienska såser som passar till varje pastasort, helt i enlighet med den förtrollande italienska matkulturen. Det här vill du inte missa!

KÖP BILJETTER

Biljetter säljs via Taysta: Evenemangsbiljetter

Share with friends

Date and time

Location

Vasastan matstudio

Roslagsgatan 33

113 55 Stockholm

Sweden

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Taysta

Organizer of Pastakurs Stockholm | Vasastan matstudio Den 29 March

Vi består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Vi strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet.

-----------

We consist of a group of chefs, sommeliers, beer brewers and whiskey masters who organize and quality assures various food and beverage experiences for both individuals and businesses. With an relaxed tone combined with a wonderful atmosphere, we create experiences filled with aroma and taste. We always strive to create a unique and memorable experience!

Save This Event

Event Saved