Ost och vinprovning Västerås | Västerås Slott Den 17 June

Actions Panel

Ost och vinprovning Västerås | Västerås Slott Den 17 June

Välvalda ostar och vinsorter i kombination är en garanterad smakbomb! Det törs vi lova. När vi för samman dessa två skönheter gör ...

By Taysta

When and where

Date and time

Saturday, June 17 · 7 - 9pm CEST

Location

Västerås Slott Skepparbacken 4 722 11 Västerås Sweden

About this event

Välvalda ostar och vinsorter i kombination är en garanterad smakbomb! Det törs vi lova. När vi för samman dessa två skönheter gör vi det för att få texturen, grundsmakerna och aromerna att integreras och expandera tillsammans. Det är en vinnande kombination!

KÖP BILJETTER

Biljetter säljs via Taysta: Evenemangsbiljetter

About the organizer

Organized by
Taysta

Vi består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Vi strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet.

-----------

We consist of a group of chefs, sommeliers, beer brewers and whiskey masters who organize and quality assures various food and beverage experiences for both individuals and businesses. With an relaxed tone combined with a wonderful atmosphere, we create experiences filled with aroma and taste. We always strive to create a unique and memorable experience!