Ost och vinprovning Stockholm | Södermalms vinateljé Den 18 December

Actions and Detail Panel

Unavailable

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Stockholms vinateljé

Färgargårdstorget 1

111 29 Stockholm

Sweden

View Map

Event description
Välvalda ostar och vinsorter i kombination är en garanterad smakbomb! Det törs vi lova. När vi för samman dessa två skönheter gör ...

About this event

Välvalda ostar och vinsorter i kombination är en garanterad smakbomb! Det törs vi lova. När vi för samman dessa två skönheter gör vi det för att få texturen, grundsmakerna och aromerna att integreras och expandera tillsammans. Det är en vinnande kombination!

KÖP BILJETTER

Biljetter säljs via Taysta: Evenemangsbiljetter

Share with friends

Date and time

Location

Stockholms vinateljé

Färgargårdstorget 1

111 29 Stockholm

Sweden

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Taysta

Organizer of Ost och vinprovning Stockholm | Södermalms vinateljé Den 18 December

Vi består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Vi strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet.

-----------

We consist of a group of chefs, sommeliers, beer brewers and whiskey masters who organize and quality assures various food and beverage experiences for both individuals and businesses. With an relaxed tone combined with a wonderful atmosphere, we create experiences filled with aroma and taste. We always strive to create a unique and memorable experience!

Save This Event

Event Saved