Optimera din hälsa med rätt kost för ett långt och friskt liv!

Åtgärdspanel

Optimera din hälsa med rätt kost för ett långt och friskt liv!

Föreläsningen ger dig handfasta och effektiva råd för hur du på enkelt sätt kan optimera din kost för hälsa nu och i framtiden.

Av Svenska Näringsakademin

Tid och plats

Datum och tid

tis 4 apr 2023 10:00 - 11:00 PDT

Plats

Online

Eventdetaljer

  • 1 timme
  • Mobila eBiljetter

Om föreläsningen

Känns det svårt att veta vad man ska äta för kroppen ska få allt det den behöver? Det mesta löser sig självt, oavsett vad du äter, men det finns vissa områden som kräver lite mer uppmärksamhet. Detta är ett av fokusområdena i denna föreläsning. Vi kommer också att prata om näring som inte är livsnödvändig, men som kan lyfta din hälsa och ork till nya nivåer – bortom det som bara är bra.

Ur föreläsningen:

  • Vilka näringsämnen finns det störst risk att lida brist på?
  • Livsmedlen som stärker hjärnan, immunförsvaret och förbättrar prestationerna!
  • Matens som skyddar mot solsveda!
  • Fördelar och nackdelar med kaffe!

Om föreläsaren

Martin Brunnberg är näringsfysiolog (Fil. Mag. Nutrition) och arbetar som utbildningsansvarig på Svenska Näringsakademin. Martin har varit aktiv inom området i drygt 20 år och har till dags dato utbildat mer än 2000 kostrådgivare. Han har även bidragit till näringsutbildning på bland annat PT-utbildningar och andra utbildningar i Sverige och Norge. Han är även skrivit och medförfattat sju böcker som sålts i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Han är just nu aktuell med Hälsokompassen som är en samproduktion med näringsfysiologen Fredrik Paulún. Martin syns även som skribent i olika tidningar och håller föreläsningar runt om i Sverige.

Under föreläsningen är du varmt välkommen att ställa frågor i chatten!

Agenda

7:00 PM - 8:00 PM

Föreläsning: Optimera din hälsa med rätt kost för ett långt och friskt liv!

Martin Brunnberg


Föreläsningen ger dig handfasta och effektiva råd för hur du på enkelt sätt kan optimera din kost för hälsa nu och i framtiden.

Om arrangören