Öppet hus ONLINE - Changemaker Educations

Åtgärdspanel

Öppet hus ONLINE - Changemaker Educations

Välkomna till vårt öppet hus online hos oss på Changemaker Educations! Här får du veta mer om våra utbildningar som startar hösten 2023.

Av Changemaker Educations

Tid och plats

Datum och tid

ons 12 apr 2023 08:30 - 10:00 PDT

Plats

Online

Eventdetaljer

  • 1 timme 30 minuter
  • Mobila eBiljetter

Öppet hus hos oss på Changemaker Educations den 12 april, vi ses online!

Här får du chansen att få veta mer om om oss, våra utbildningar och ställa dina frågor/funderingar direkt till utbildningsledaren.

Utbildningarna som startar hösten 2023:

Experience Designer- Stockholm/Karlstad

Agile Project Manager-Stockholm

Frontend/App Developer-Stockholm

Foodmaker- Distans med träffar i Boden

Artic Hospitality Leader- Distans med träffar i Boden

Har du frågor eller funderingar?

Du når oss enklast på: info@cmeducations.se

Välkomna önskar vi på Changemaker Educations!

Om arrangören

Changemaker Educations erbjuder up-skilling och re-skilling inom kreativa och digitala yrken.

Vi på Changemaker Educations identifierar arbetsmarknadens framtida behov av kompetenser och förmågor, och designar därefter innovativa och effektfulla utbildningar. Vi kompetensutvecklar dagens och morgondagens ledare, medarbetare och entreprenörer och ger dem verktygen att forma framtiden.

Vi arbetar med YH-utbildningar, folkhögskoleutbildningar samt fristående kurser för individ och organisationer inom områden som spel, e-handel, webb, agil projektledning och urban matproduktion.

Vi har funnits i över 20 år och utbildat över tusen personer. Våra tidigare studerande arbetar idag inom spelindustrin, e-handel, kommunikation, Data/IT, webbutveckling och organisation/ledarskap i bl.a. Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Polen, Storbritannien, Frankrike, Australien och Malaysia. Fler än 250 lärare och gästlärare har under åren arbetat med våra utbildningar och över 300 företag är knutna till skolan genom f.d. studerande, lärare och samarbetsprojekt.

Välkommen till oss i House of Change på Åsögatan 117 på Södermalm i Stockholm! Vi erbjuder även utbildningsprogram och kurser i Boden, Luleå, Borås, Arvika och Göteborg.