Open Water Simning Sisjön

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Datum och tid

Plats

Sisjö Scoutkår

601 Sisjövägen

436 38 Askim

Sweden

Se karta

Tisdagssimning Sisjön kl18

Eventdetaljer

Open-water simning i Sisjön. Vi samlas 18 färdig-ombytta till våtdräkt (så kom gärna i god tid för att hinna byta om) så länge vattnet är kallt. På plats diskuterar sedan hur långt/länge var och en vill simma och därefter delar vi upp oss i lämpliga grupper . Deltagare bör ha synliga badmössor alternativt en Safe-Swimmer Bouy så att vi kan ha koll på varandra. För aktuell Vattentemperatur se följande länk.

Vid dessa träningstillfällen kommer det inte alltid att finnas någon ledare från klubben närvarande, utan det är de som dyker upp vid varje tillfälle som får ansvara för att organisera sig så att det simningen sker på ett säkert sätt. Dock kommer det vid vissa tillfällen finnas sim-tränare närvarande med specifika övningar eller träningsmoment. Håll utkik på vår Facebook-sida för mer info. Medlemskap i TriathlonVäst är inget krav för deltagande.

Enklaste sättet att ta sig hit är att åka till Sisjö Scoutkår för att sedan följa stigen och ta vänster till de plana badklipporna. Alternativt kan man även parkera vid Sisjöns badplats, men då får man en längre promenad till samlingen

Open Water Simning Sisjön bild

Dela det här eventet med dina vänner

Spara detta event

Händelse sparad