Gratis

Monitor Roadshow Södra Sverige – Stockholm

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Stockholmsmässan

Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

125 30 Stockholm

Sweden

Se karta

Beskrivning av evenemanget
Skaffa kunskap och prova på den senaste tekniken som AV-branschen har att erbjuda i en tyst miljö bland andra kollegor i din bransch.

Eventdetaljer

På Monitor Roadshow samlas ett stort antal av nordens främsta leverantörer och tillverkare från AV-branschens alla delar för att visa sina senaste produkter, lösningar och tjänster. Skaffa kunskap och prova på den senaste tekniken i en tyst miljö bland andra kollegor i din bransch. Våra utställare tar med sig ett brett utbud av produkter till bordet och vi är säkra på att det finns något där för dig.

Seminarier & Schema (kommer snart)Ta del av ett spännande seminarieprogram med några av AV-branschens främsta personer som talare. Du behöver bara en gratis entrébiljett för att gå på ett seminarie, sen är det först till kvarn som gäller.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Stockholmsmässan

Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

125 30 Stockholm

Sweden

Se karta

Arrangör Tidningen Monitor

Arrangören av Monitor Roadshow Södra Sverige – Stockholm

Monitor Sverige har ett redaktionellt koncept som utgår från dagens teknik men med blicken riktad framåt och mot den teknik som är på väg. Ett exempel är broadcast, som i dag handlar om så mycket mer än traditionell TV-produktion. Det handlar också om att distribuera innehållet raka vägen ut till nya typer av portabla mottagare som mobiltelefoner och bärbara datorer med bredbandsanslutningar, och möjligheterna ökar stadigt i takt med mediakonvergensen. Tidningen Monitor startades 1997.

Spara detta event

Händelse sparad