Monitor Roadshow 2024 – Göteborg 9/4

Åtgärdspanel

Monitor Roadshow 2024 – Göteborg 9/4

Skaffa kunskap och prova på den senaste tekniken som AV-branschen har att erbjuda i en tyst miljö bland andra kollegor i din bransch.

Av Tidningen Monitor

Tid och plats

Datum och tid

tis 9 apr 2024 10:00 - 16:00 CEST

Plats

Svenska Mässan Expohallen (Hall A) Entré 2 Expohallen 41251 Göteborg Sweden

Eventdetaljer

  • 6 timmar
  • Mobila eBiljetter

På Monitor Roadshow samlas ett stort antal av nordens främsta leverantörer och tillverkare från AV-branschens alla delar för att visa sina senaste produkter, lösningar och tjänster. Skaffa kunskap och prova på den senaste tekniken i en tyst miljö bland andra kollegor i din bransch. Våra utställare tar med sig ett brett utbud av produkter till bordet och vi är säkra på att det finns något där för dig.

Seminarier & Schema

Ta del av ett spännande seminarieprogram med några av de främsta personerna från AV-branschen som talare. Du behöver bara en gratis entrébiljett för att gå på ett seminarium, sen är det först till kvarn som gäller. Programmet presenteras inom kort på Monitor Roadshows hemsida.

www.monitorroadshow.com

Om arrangören

Arrangerad av
Tidningen Monitor

Monitor Sverige har ett redaktionellt koncept som utgår från dagens teknik men med blicken riktad framåt och mot den teknik som är på väg. Ett exempel är broadcast, som i dag handlar om så mycket mer än traditionell TV-produktion. Det handlar också om att distribuera innehållet raka vägen ut till nya typer av portabla mottagare som mobiltelefoner och bärbara datorer med bredbandsanslutningar, och möjligheterna ökar stadigt i takt med mediakonvergensen. Tidningen Monitor startades 1997.