Miltton Talks

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Datum och tid

Plats

Vegagatan 14, Convendum

Vegagatan 14

113 29 Stockholm

Sweden

Se karta

Milttons Niklas Nordström, Maria Wetterstrand och Arto Räty ger sin bild av säkerhetsläget och om det politiska landskap vi befinner oss i.

Eventdetaljer

Välkommen till Miltton Talks!

Ett frukostevent där du får träffa Milttons rådgivare Niklas Nordström och Maria Wetterstrand som ger oss en bild av var Sverige och Norden står givet det nya säkerhetsläget. Även generallöjtnant Arto Räty, som leder Milttons New Context grupp och tidigare var Senior Vice President på energibolaget Fortum, deltar i diskussionen. Vi pratar även om det politiska landskap vi nu befinner oss i, vilket ställer helt nya krav på de företag och organisationer som vill påverka politiken idag.

Kriget i Ukraina har påverkat oss alla och ger helt nya förutsättningar framåt. Den nya situationen genomsyrar diskussion och beslut på så många plan. Som till exempel för säkerhetspolitiken, försvarspolitiken och energipolitiken där det innebär stora förändringar och ekonomiska omprioriteringar.

Det politiska landskapet har förändrats sedan Sverigedemokraterna valdes in i riksdagen och har splittrat de borgerliga partierna. Liberalerna och Miljöpartiet riskerar båda att åka ur riksdagen vid höstens val. Med andra ord ser vi ett helt nytt politiskt landskap som ställer nya krav på de företag och organisationer som vill påverka politiken.

Det här är bara ett par av de ämnen vi kommer att beröra på vårt första Miltton Talks hos oss på Vegagatan 14. Tillfället kommer vara ett hybridevent med ett begränsat antal fysiska platser.

Varmt välkommen!

Spara detta event

Händelse sparad