3 974,63 kr

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Marabouparken

Löfströmsvägen 8

172 66 Sundbyberg

Sweden

Se karta

Beskrivning av evenemanget
Vad är ledarskap? En fråga som kanske är mer aktuell än någonsin. Vi bjuder in till en Ledarsalong för att utforska detta tillsammans.

Eventdetaljer

Vi bjuder in till en Ledarsalong. En eftermiddag och kväll där du får möjligheten att fördjupa ditt ledarskap genom att vi varvar scensamtal med musik och samtal mellan deltagarna samt senare på kvällen även mat och mingel.

Med vår Ledarsalong vill vi erbjuda en ny sorts reflektionshållplats, en möjlighet att fritt samtala kring ledarskap – utanför konventionerna och bortom normerna. Tillsammans med andra får du tillfälle att provtänka och provprata kring det ledarskap du själv möter, utövar och behöver.

I år kommer utgångspunkten för samtalen att vara det idéhistoriska perspektivet. Vi har bjudit in journalisten och radiomakaren Eric Schüldt samt idéhistorikern och humanekologen Per Johansson till ett scensamtal kring ”Vad är ledarskap?”. Eric och Per är för många av oss kända från den populära podden ”Myter & Mysterier” och tidigare ”Människan & maskinen”. Invävt i samtalet kommer duon Lisas att bjuda på en berörande musikalisk upplevelse. Lisas består av violinisten Lisa Rydberg och accordeonisten Lisa Långbacka, de har rötterna i folkmusiken men är samtidigt förankrade även i andra genrer.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Marabouparken

Löfströmsvägen 8

172 66 Sundbyberg

Sweden

Se karta

Spara detta event

Händelse sparad