Free

Laga julmat med Ulla Hermansson

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Kom i julstämning med BPW Stockholm, där Ulla Hermansson på Clive Christian Scandinavia delar med sig av sina bästa guldkorn på julbordet.

About this event

Ulla Hermansson är, förutom sitt engagemang som styrelseledamot i BPW Stockholm, VD på Clive Christian Scandinavia och en riktigt skicklig kock med en stor passion för mat. Passande, eftersom hon har ett sådant vackert kök att laga maten i.

För att kicka igång julstämningen ordentligt bjuder Ulla med oss hem till sig (via Zoom) och har i sin bibel av 15 000 recept valt ut några av hennes bästa julrecept och tips och tricks i köket.

Du kommer kunna skicka in dina frågor under programmets gång och du får alla svar du behöver från Ulla för att laga samma maträtter senare.

Anmäl dig här i Eventbrite.


		Laga julmat med Ulla Hermansson image
Share with friends

Date and time

Location

Online event

{ _('Organizer Image')}

Organizer BPW Stockholm

Organizer of Laga julmat med Ulla Hermansson

BPW Stockholm är ett nätverk för kvinnor som stöttar kvinnor i yrkeslivet, anställda som företagare, i alla åldrar och branscher. Vi träffas regelbundet för att nätverka och fortbilda oss inom personlig- och karriärsutveckling. Allt teamtiserat utefter BPWs fokusområden ekonomisk självständighet, karriärutveckling och hälsa.

Save This Event

Event Saved