Kurs i MCSS Loggverktyg

Åtgärdspanel

Kurs i MCSS Loggverktyg

Välkommen till kurs i MCSS

Tid och plats

Datum och tid

Plats

Online

Eventdetaljer

Kurs i MCSS Loggverktyg

Kursen tar upp hur rapporter genereras i MCSS för åtkomstkontroll av patientuppgifter och vänder sig till dig som är systemförvaltare eller medarbetare som ansvarar för att hantera kontroll av loggar. Kursen vänder sig både till dig som är helt ny användare och till dig som behöver en repetition.

Efter kursen kommer du att kunna:

  • Ta fram loggrapport varje månad för att identifiera misstänkta försök att komma åt vårdrelaterad information, misstänkta fall av oegentligheter av narkotikaklassad läkemedelshantering, misstänkta fall av åtkomst som bryter mot ordinarie mönster samt misstänkta fall av läsning av patientuppgifter där patientrelation ej är självklar.
  • Genomgång av hur rapporten tolkas.
  • Identifiera vilka resultat som behöver granskas.
  • Söka bland loggar .

När: 22 november klockan 11.00-12.00.

Var: Kursen sker online. Länk skickas ut efter anmälan och närmare kursstart. Antalet platser är begränsat och anmälan är bindande. Om du får förhinder eller blir sjuk kan din plats överlåtas till någon annan i din organisation. Kontakta oss så hjälper vi till med det.

Kostnad: 695 SEK/deltagare. Faktura skickas separat efter anmälan. När du klickar för att anmäla dig kan du se texten "Free" på den virtuella biljetten, det beror på att du inte betalar något i systemet vid anmälan utan kurskostnaden kommer faktureras din organisation separat.

Har du frågor om kursen, innehåll eller upplägg är du välkommen att kontakta Susanne Sahlén, susanne.sahlen@appva.com

*Kursen kan komma att ställas in på grund av sjukdom eller liknande. Om det skulle inträffa meddelas deltagaren innan kursstart.

Kurs i MCSS Loggverktyg bild