Free

Kostnadsfria utbildningar för dina anställda – Informationsmöte om CoSkill

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
CoSkill – Gratis utbildning för företag i Skåne och Blekinge

About this event

CoSkill erbjuder under två år dig och dina anställda utbildningar med fokus på digital omställning som bl.a. innovationsledning, digital marknadsföring, AI, cyber security och teknisk projektledning – Deltagande företag betalar med tid och inte pengar.

Under pandemin uppstod en möjlighet för Region Skåne och Region Blekinge att med finansiering från Europeiska Socialfonden och i samarbete med flera regionala klusterinitiativ upphandla utbildningar som näringslivet har behov av och erbjuda dem gratis till företagens anställda. CoSkill syftar till att öka näringslivets konkurrenskraft genom kompetensutveckling i Skåne och Blekinge.

Under informationsmötet så berättar vi om vilken typ av utbildningar som redan är igång, hur du anmäler dig och hur processen ser ut. Spoiler: den är enkel och syftar både till att få med dig i utbildningar du vet att du och ditt företag behöver och att tillsammans med oss analysera vilka fler kunskapsområden det kan finnas behov att utveckla.

Varmt välkommen till informationsmöte om CoSkill 19/10! Länk till mötet kommer några dagar innan!

CoSkill finansieras av den Europeiska Socialfonden (ESF) och leds av Region Skåne och Region Blekinge. Initiativet genomförs i samverkan med Mobile Heights, Blue Science Park, Media Evolution, IUC Syd, Blekinge Business Incubator, Techtank och NetPort Science Park.

Share with friends

Date and time

Location

Online event

{ _('Organizer Image')}

Organiser CoSkill

Organiser of Kostnadsfria utbildningar för dina anställda – Informationsmöte om CoSkill

CoSkill är ett initiativ som erbjuder verktyg för företag och dess anställda för att arbeta strategiskt med kompetensutveckling och genomföra rätt utbildningar med fokus på den digitala omställningen. Deltagande företag betalar med tid och inte pengar.

CoSkill är finansierat av Europeiska Socialfonden och drivs av Region Skåne och Region Blekinge.

Save This Event

Event Saved