Klassisk romprovning Gävle | Gävle Konserthus Den 5 Maj

Actions Panel

Klassisk romprovning Gävle | Gävle Konserthus Den 5 Maj

Det bästa med att ha en passion för rom är dryckens, till synes, oändliga utbud av producenter och stilar. Varje årtal, stil, och ...

By Taysta

When and where

Date and time

Friday, May 5 · 8 - 10pm CEST

Location

Gävle Konserthus Kungsbäcksvägen 22 802 67 Gävle Sweden

About this event

Det bästa med att ha en passion för rom är dryckens, till synes, oändliga utbud av producenter och stilar. Varje årtal, stil, och producent medför nämligen en helt unik smak! Det finns därför mängder med upplevelser som bara väntar på att avnjutas. En romprovning passar alla smaklökar! Under själva provningen får du höra mer om dryckens spännande historia som inkluderar pirater, den engelska flottan och triangelhandeln.

KÖP BILJETTER

Biljetter säljs via Taysta: Evenemangsbiljetter

About the organizer

Organized by
Taysta

Vi består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Vi strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet.

-----------

We consist of a group of chefs, sommeliers, beer brewers and whiskey masters who organize and quality assures various food and beverage experiences for both individuals and businesses. With an relaxed tone combined with a wonderful atmosphere, we create experiences filled with aroma and taste. We always strive to create a unique and memorable experience!

Unavailable