Klassisk ölprovning Malmö | Källarvalv Västra Hamnen Den 01 April

Actions and Detail Panel

Unavailable

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Källarvalv Västra Hamnen

Kompassgatan 37

21117 Malmö

Sweden

View Map

Event description
Öl är en av världens äldsta och mest klassiska dryck! Människan har jäst och bryggt öl lika länge som man har bakat bröd. Redan så...

About this event

Öl är en av världens äldsta och mest klassiska dryck! Människan har jäst och bryggt öl lika länge som man har bakat bröd. Redan så tidigt som för 4 000 år sedan dracks denna mytomspunna dryck i Mesopotamien. Idag är intresset för öl otroligt starkt och kreativa mikrobryggerier experimenterar sig fram och skapar nya ölstilar var dag. På denna ölprovning blandas dåtid med nutid i ett försök att ge en helhetsbild om den spännande och snabbt växande världen av öl.

KÖP BILJETTER

Biljetter säljs via Taysta: Evenemangsbiljetter

Share with friends

Date and time

Location

Källarvalv Västra Hamnen

Kompassgatan 37

21117 Malmö

Sweden

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Taysta

Organizer of Klassisk ölprovning Malmö | Källarvalv Västra Hamnen Den 01 April

Vi består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Vi strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet.

-----------

We consist of a group of chefs, sommeliers, beer brewers and whiskey masters who organize and quality assures various food and beverage experiences for both individuals and businesses. With an relaxed tone combined with a wonderful atmosphere, we create experiences filled with aroma and taste. We always strive to create a unique and memorable experience!

Save This Event

Event Saved