Klassisk ginprovning Stockholm | Källarvalv Gamla Stan Den 20 May

Actions Panel

Klassisk ginprovning Stockholm | Källarvalv Gamla Stan Den 20 May

Gin som vi känner till det idag producerades först i Nederländerna, så tidigt som på 1600-talet av en holländsk läkare. Det använd...

By Taysta

When and where

Date and time

Saturday, May 20 · 9 - 11pm CEST

Location

Källarvalv Gamla Stan Österlånggatan 28 111 31 Stockholm Sweden

About this event

Gin som vi känner till det idag producerades först i Nederländerna, så tidigt som på 1600-talet av en holländsk läkare. Det användes först som en medicin mot problem med njurarna och andra åkommor men växte allt mer i popularitet när den kommer till Storbritannien. Följ med på en spännande provning där du får smaka ett flertal olika gintyper och hitta just din favorit gin!

KÖP BILJETTER

Biljetter säljs via Taysta: Evenemangsbiljetter

About the organizer

Organized by
Taysta

Vi består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Vi strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet.

-----------

We consist of a group of chefs, sommeliers, beer brewers and whiskey masters who organize and quality assures various food and beverage experiences for both individuals and businesses. With an relaxed tone combined with a wonderful atmosphere, we create experiences filled with aroma and taste. We always strive to create a unique and memorable experience!

Unavailable