Klassisk ginprovning Malmö | Källarvalv Västra Hamnen Den 19 June

Actions and Detail Panel

Unavailable

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Källarvalv Västra Hamnen

Kompassgatan 37

21117 Malmö

Sweden

View Map

Event description
Gin som vi känner till det idag producerades först i Nederländerna, så tidigt som på 1600-talet av en holländsk läkare. Det använd...

About this event

Gin som vi känner till det idag producerades först i Nederländerna, så tidigt som på 1600-talet av en holländsk läkare. Det användes först som en medicin mot problem med njurarna och andra åkommor men växte allt mer i popularitet när den kommer till Storbritannien. Följ med på en spännande provning där du får smaka ett flertal olika gintyper och hitta just din favorit gin!

KÖP BILJETTER

Biljetter säljs via Taysta: Evenemangsbiljetter

Share with friends

Date and time

Location

Källarvalv Västra Hamnen

Kompassgatan 37

21117 Malmö

Sweden

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Taysta

Organizer of Klassisk ginprovning Malmö | Källarvalv Västra Hamnen Den 19 June

Vi består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Vi strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet.

-----------

We consist of a group of chefs, sommeliers, beer brewers and whiskey masters who organize and quality assures various food and beverage experiences for both individuals and businesses. With an relaxed tone combined with a wonderful atmosphere, we create experiences filled with aroma and taste. We always strive to create a unique and memorable experience!

Save This Event

Event Saved