Klassisk chokladprovning Uppsala | Hotel Svava Den 19 September

Actions and Detail Panel

Unavailable

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Hotel Svava

Bangårdsgatan 24

75321 Uppsala

Sweden

View Map

Event description
Följ med på en spännande chokladprovning och möt en intressant historia som för dig flera tusen år tillbaka i tiden. Fram till år ...

About this event

Följ med på en spännande chokladprovning och möt en intressant historia som för dig flera tusen år tillbaka i tiden. Fram till år 1519 användes kakaobönan som valuta hos såväl mayaindianerna som aztekerna och på den tiden var choklad en lyxprodukt endast tillgänglig för de allra rikaste. Men så är det inte längre. Varmt välkommen till en söt, syrlig och bitter smakupplevelse!

KÖP BILJETTER

Biljetter säljs via Taysta: Evenemangsbiljetter

Share with friends

Date and time

Location

Hotel Svava

Bangårdsgatan 24

75321 Uppsala

Sweden

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Taysta

Organizer of Klassisk chokladprovning Uppsala | Hotel Svava Den 19 September

Vi består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Vi strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet.

-----------

We consist of a group of chefs, sommeliers, beer brewers and whiskey masters who organize and quality assures various food and beverage experiences for both individuals and businesses. With an relaxed tone combined with a wonderful atmosphere, we create experiences filled with aroma and taste. We always strive to create a unique and memorable experience!

Save This Event

Event Saved