Klassisk champagneprovning Stockholm | Källarvalv Gamla Stan Den 10 Decembe...

Actions and Detail Panel

Unavailable

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Källarvalv Gamla Stan

Österlånggatan 28

111 31 Stockholm

Sweden

View Map

Event description
TEMA: NYÅRSBUBBEL. Champagne kommer från den Franska vinregionen med samma namn. Det är en sprudlande dryck som inte går att jämfö...

About this event

TEMA: NYÅRSBUBBEL. Champagne kommer från den Franska vinregionen med samma namn. Det är en sprudlande dryck som inte går att jämför med något annat, ett hantverk med gamla anor. I flera århundraden har Champagne varit det vin vi dricker i samband med högtidsstunder. Det kan drickas som fördrink och det kan skålas med vid triumf, men det är nästan alltid i samband med ett firande! För att verkligen lära sig att uppskatta vinet Champagne, så behöver man lära känna dess sagolika historia, vinområdet och tillverkningsprocessen.

KÖP BILJETTER

Biljetter säljs via Taysta: Evenemangsbiljetter

Share with friends

Date and time

Location

Källarvalv Gamla Stan

Österlånggatan 28

111 31 Stockholm

Sweden

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Taysta

Organizer of Klassisk champagneprovning Stockholm | Källarvalv Gamla Stan Den 10 December

Vi består av en grupp kockar, sommelierer, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Vi strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet.

-----------

We consist of a group of chefs, sommeliers, beer brewers and whiskey masters who organize and quality assures various food and beverage experiences for both individuals and businesses. With an relaxed tone combined with a wonderful atmosphere, we create experiences filled with aroma and taste. We always strive to create a unique and memorable experience!

Save This Event

Event Saved