Karriärworkshop: Oväntade vägar till drömjobbet

Karriärworkshop: Oväntade vägar till drömjobbet

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Datum och tid

Plats

Online-evenemang

Försäljningen har avslutats

Registreringar är stängda

Eventet är fullbokat. Klicka på "registrera" för att skriva upp dig på väntelistan. Då kan du få vara med på workshopen om det finns plats. Följ @globalportalen på Instagram för information om framtida karriärworkshops!

Nyfiken på att veta hur tolkförmedling i Järfälla, lagerjobb i Malmö och volontärande i Uddevalla ledde till jobb inom ideell sektor?

Eventdetaljer

Du har säker hört att vägen till drömjobbet sällan är spikrak. Men hur gör folk egentligen för att hamna rätt till slut?

Globalportalen bjuder in tre personer som alla har haft oväntade vägar in i biståndsbranschen & ideell sektor. Vi pratar om hur deras resor sett ut och djupdyker i hur man kan skaffa relevant erfarenhet och utveckla sina kompetenser genom ideella uppdrag och arbete i andra branscher.

Den här interaktiva workshopen riktar sig till dig som är nyfiken på att jobba i biståndsbranschen, oavsett om du är student eller i början av ditt arbetsliv. Du kommer få en inblick i hur det faktiskt går till att ta sig in i branschen och få möjlighet att knyta kontakter och ställa frågor till paneldeltagarna.

Medverkande

Shilér Al Fouadi Efter utvecklingsstudier och praktik jobbade Shiler som administratör för ForumCiv och tolkförmedlare på ett tolkföretag. Nu är hon Programme Coordinator på Världsnaturfonden WWF.

Elias Aspudd Ett mångårigt ideellt engagemang inom Svenska FN-förbundet ledde till att Elias blev anställd av organisationen ganska snart efter gymnasiet. Nu är han media- och kommunikationsstudent och styrelseledamot för Plan International Sverige.

Karina Cubilla Medan Karina jobbade som lagermedarbetare på Kjell & Company började hon engagera sig fackligt. Efter flera jobb och uppdrag inom arbetarrörelsen är hon nu kommunikatör på ABFs förbundsexpedition.

Praktiska detaljer

Workshopen sker digitalt via Zoom. Länken för att delta skickas ut på morgonen den 25:e november.

Spara detta event

Händelse sparad