Inspirationskväll – Nycklar till ett bättre minne

Åtgärdspanel

Inspirationskväll – Nycklar till ett bättre minne

Få nycklar till ett bättre minne med Sveriges minnesmästare

Av NE

Tid och plats

Datum och tid

ons 29 mar 2023 17:30 - 21:00 CEST

Plats

Bygget Fest & Konferens 11 Norrlandsgatan, 4tr 111 43 Stockholm Sweden

Eventdetaljer

  • 3 timmar 30 minuter
  • Mobila eBiljetter

Kanske minns du honom från TV-programmet Talang, eller inte? Oavsett vilket har du nu chansen att utforska och förbättra ditt eget minne och få verktyg för att öka din och dina elevers produktivitet. Var med om en oförglömlig kväll där minnesmästaren och läraren från Katedralskolan Martin Nilsson ger dig nycklar för att minnas bättre.

Under kvällen delar Martin med sig av sin personliga resa och hur den förändrat hans yrkesroll som lärare, sin självinsikt och syn på potential och utveckling. Med dig får du konkreta tips på hur du kan maximera ditt minne, vilka vinster du får på köpet och tips för hur du kan arbeta med minnesträning tillsammans med dina elever.

Hjärtligt välkommen till Bygget Fest och Konferens 29/3 kl 17:30 för en inspirerande och lärorik kväll du inte glömmer i första taget.

17:30 Dörrarna öppnas för mingel. Vi bjuder på förfriskningar och tilltugg.

18:00 Föreläsning av Minnesmästaren.

19:00 Avslutande mingel och förfriskningar.

Mer om Martin Nilsson

Jobbar till vardags som gymnasielärare i psykologi på Katedralskolan i Lund där han även håller kurser i minnesteknik för eleverna. Utöver det är han svensk mästare i minne (2021 och 2019) samt världsrekordinnehavare av Pi Matrix. 2021 var han finalist i underhållningsprogrammet på TV4, Talang 2021, där han imponerade på såväl jury som tittare med sina fenomenala minnesförmågor. Han är även författare till boken "Det andra minnet".

Avanmälan: Får du förhinder ber vi dig att avanmäla dig före evenemanget så att någon annan kan få din plats.

Om arrangören

Arrangerad av
NE

NE är ett ledande digitalt kunskapsföretag. Vi utvecklar och erbjuder produkter och tjänster som möter dagens och morgondagens kunskapsbehov med höga krav på tillförlitlighet, tillgänglighet och användarupplevelse. 

Läs mer om vad vi kan erbjuda skolorbibliotekföretagmyndigheter och privatpersoner.