IAB Sweden Mixx Awards 2021

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Nalen

74 Regeringsgatan

111 39 Norrmalm

Sweden

View Map

Refund policy

Refund policy

Refunds up to 7 days before event

Event description
IAB Sweden Mixx Awards

About this event

På grund av rådande omständigheter har vi tvingats ta beslutet att ställa in Mixx Awards 2020 då det inte ser ut att vara möjligt att ha galan så som vi önskar i september. Ett otroligt tråkigt beslut då vi verkligen sett fram emot galan och få hylla alla team och talanger i branschen. Nya datumet blir 24 november 2021. Du som redan har biljett är självklart välkommen då. Bidrag som redan kommit in kommer självklart få vara med och tävla i vår. 

IAB Sweden Mixx Awards är en kväll fylld av makalös mat, inspiration och underhållning i det bästa av sällskap. Med fokus på kreativitet och effekt hedras varje år team och talanger, kreatörer och varumärken som tar interaktiv reklam till nya nivåer. Kvällen är ett perfekt tillfälle att tillsammans med ditt team och dina kunder fira resultatet av ert hårda arbete. EVENTUELL PROMO CODE SKRIVS IN HÖGST UPP I FÖRSTA STEGET VID BOKNING

Klädsel: Festligt. Dress to impress!

Share with friends

Date and time

Location

Nalen

74 Regeringsgatan

111 39 Norrmalm

Sweden

View Map

Refund policy

Refunds up to 7 days before event

{ _('Organizer Image')}

Organizer IAB Sweden

Organizer of IAB Sweden Mixx Awards 2021

IAB, Interactive Advertising Bureau, är, den ledande världsorganisationen för onlinemarknadsföring. Landsfilialen IAB Sverige samlar landets intressenter inom digital marknadskommunikation. IAB Sverige verkar som en oberoende och transparent medlemsorganisation.

IAB Sverige bildades 2008 och har idag över 270 medlemsföretag som vill vara med och bidra till utvecklingen av våra digital kanaler. Medlemma är annonsörer, adtechbolag, mediebyråer och publicister mfl.
Organisationen har snabb tillväxt och arbetar hela tiden utifrån de resurser och förtroende som medlemmarna ger oss. Fler medlemmar fler frågor kan IAB driva...

IAB Sveriges vision är att Sverige ska vara världsledande inom Interaktiv marknadsföring. Vi vill att Sverige skall vara ”the capital of Internet”. Vår verksamhetsidé utgår från tre körnpelare Påverka, Ena och Utbilda.

Save This Event

Event Saved