kr2,700 – kr4,000

IAB Sweden Mixx Awards 2021

Actions and Detail Panel

From kr2,700

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Nalen

74 Regeringsgatan

111 39 Norrmalm

Sweden

View Map

Refund policy

Refund policy

Refunds up to 7 days before event

Event description
IAB Sweden Mixx Awards

About this event

IAB Sweden Mixx Awards är en kväll fylld av makalös mat, inspiration och underhållning i det bästa av sällskap. Med fokus på kreativitet och effekt hedras team och talanger, kreatörer och varumärken som tagit interaktiv reklam till nya nivåer. Kvällen erbjuder det perfekta tillfället att tillsammans med branschkollegor, teamet och dina kunder fira resultatet av ert hårda arbete. IAB Sweden Mixx Awards delas ut över hela världen och de svenska vinnarna ansluter sig till en internationellt erkänd skara.

EVENTUELL PROMO CODE SKRIVS IN HÖGST UPP I FÖRSTA STEGET VID BOKNING

Klädsel: Festligt. Dress to impress!

Share with friends

Date and time

Location

Nalen

74 Regeringsgatan

111 39 Norrmalm

Sweden

View Map

Refund policy

Refunds up to 7 days before event

{ _('Organizer Image')}

Organizer IAB Sweden

Organizer of IAB Sweden Mixx Awards 2021

IAB, Interactive Advertising Bureau, är, den ledande världsorganisationen för onlinemarknadsföring. Landsfilialen IAB Sverige samlar landets intressenter inom digital marknadskommunikation. IAB Sverige verkar som en oberoende och transparent medlemsorganisation.

IAB Sverige bildades 2008 och har idag över 270 medlemsföretag som vill vara med och bidra till utvecklingen av våra digital kanaler. Medlemma är annonsörer, adtechbolag, mediebyråer och publicister mfl.
Organisationen har snabb tillväxt och arbetar hela tiden utifrån de resurser och förtroende som medlemmarna ger oss. Fler medlemmar fler frågor kan IAB driva...

IAB Sveriges vision är att Sverige ska vara världsledande inom Interaktiv marknadsföring. Vi vill att Sverige skall vara ”the capital of Internet”. Vår verksamhetsidé utgår från tre körnpelare Påverka, Ena och Utbilda.

Save This Event

Event Saved