"I Gränslandet" av Sanna Ekman - vernissage på Ulfsunda Slott

Åtgärdspanel

Biljettförsäljning tar slut snart

"I Gränslandet" av Sanna Ekman - vernissage på Ulfsunda Slott

Välkommen på vernissage då konstnären och skådespelaren Sanna Ekman visar sin utställning ”I Gränslandet” på Ulfsunda Slott i Bromma.

Tid och plats

Datum och tid

Plats

Ulfsunda Slott 125 Margretelundsvägen 167 36 Bromma Sweden

Karta och vägbeskrivning

Hur du kommer dit

Eventdetaljer

  • 3 timmar
  • Mobila eBiljetter

Konstnären Sanna Ekman

Sanna Ekman är mest känd som skådespelare (från Tre Kronor, Nya tider och Tunna blå linjen med flera), men är även regissör och konstnär. Hon har varit verksam konstnär sedan 1999.

Sanna har genom åren vänt in och ut på allt mellan himmel och jord i sitt konstnärskap. Målat på drivved, stenar, drejat, vävt. Även läderslöjd och metallslöjd och konstaterat, att man kan göra konst av det mesta.

Redan som tonåring ägnade sig Sanna åt kroki och började även som ung att måla i olja. Vid 30 hittade hon även glaset. Blyinfattat glas och kärlek uppstod.

När Sanna senare fortsatte med måleriet blev det i akvarell som hon en gång lärt sig när hon gick i Waldorfskolan. Där heter det vått i vått. Det blev som en kärleksförklaring då det var svårt att slita penseln från henne. Nu målar Sanna i en salig blandning mellan olika tekniker och material. Glas arbetar hon med än i dag när hon hinner mellan olika skådespelar- och regiuppdrag.

Se mer av Sanna Ekman på Instagram - @sanna_ekman

Besök Ulfsunda Slotts webbsida.

Biljettförsäljning tar slut snart