Gratis

Hur lever vi som vi lär? Ickevåldskommunikation och dialog

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
Folkbildning för fred! Hur kan vi vända en konfliktspiral innan den utvecklas till något mer ohanterligt?

Eventdetaljer

Konflikter hör till vardagen. Men vissa konflikter mellan människor, grupper och stater kan bli våldsamma och mycket farliga.

Med denna föreläsning får du en introduktion kring metoder för att stoppa en eskalerande konfliktspiral innan den utvecklas till något ohanterligt. Du kommer att lära känna konflikternas dynamik och få syn på vilken roll du själv vanligtvis tar i en konfliktsituation. Vilken roll kan du som individ bära för att konflikter i din närmiljö inte ska uppstå?

Du kommer att en introduktion till verktyg som skapar förutsättningar för att förhindra att konflikter uppstår, även när det finns olika åsikter. Kan konflikt till och med vara ett kreativt utvecklingsstadium för en relation eller en arbetsgrupp?

Välkommen till denna föreläsning, den fjärde och sista i serien: Från våldsnorm till fredsnorm - folkbildning för fred. Du är varmt välkommen att delta, även om du har missat de tidigare tillfällena.

Webinariet sker i samarbete med Studieförbundet Bilda och med stöd från Svenska missionsrådet


		Hur lever vi som vi lär? Ickevåldskommunikation och dialog bild
Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

{ _('Organizer Image')}

Arrangör Kristna Fredsrörelsen / SweFOR

Arrangören av Hur lever vi som vi lär? Ickevåldskommunikation och dialog

Kristna Fredsrörelsen är en ekumenisk ickevåldsrörelse grundad 1919. Vår vision är fred och rättvisa, ett samhälle utan våld och ett hållbart sätt att leva.

The Swedish Fellowship of Reconciliation (SweFOR), is a Swedish civil society organization, with an ecumenical character, founded in 1919. We promote a culture of peace and nonviolence in the world.

Spara detta event

Händelse sparad