Gratis

Hantering av stress i Projektledarrollen

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
Med en omvärld under förändring måste verksamheter ständigt förbättra, förnya och göra insatser för överlevnad - Här är IHM Projektledning!

Eventdetaljer

Oavsett bransch eller arbetsplats så sker merparten av allt arbete i projektform idag. Varför har projekt som arbetsform blivit allt vanligare?

Den fasta linjeorganisationen har länge varit normen och i organisationsscheman har alla traditionellt sett haft tydligt definierade roller och ansvarsområden. Det finns utarbetade processer för hur man jobbar internt och det erbjudande, produkt eller tjänst, man erbjuder som företag. Det går på rutin, man är väl bekant med sina medarbetare, vad som skall göras och hur det skall göras.

Idag förändras omvärlden i en allt snabbare takt och parallellt med denna förändring måste företag förändra både hur man jobbar internt likväl som sitt erbjudande och skapa temporära insatser i marknadsföring för att leva vidare.

Detta gör att man allt större utsträckning jobbar i projekt.

Här är det en given fördel att ha förmåga att organisera, planera och leda processer och samarbeta med olika människor.

Varmt välkommen till ett smakprov ur vår Projektledarutbildning där vi delar vår filosofi om att en duktig projektledare skall kunna leda vilket projekt som helst på ett affärsmässigt sätt oavsett bransch!

Sarah Johansson

Utbildningsrådgivare IHM Business School

sarah.johansson@ihm.se

031- 3352009

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

{ _('Organizer Image')}

Arrangör IHM Business School Stockholm

Arrangören av Hantering av stress i Projektledarrollen

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Vi erbjuder affärsutbildningar för företag och individer som vill utvecklas och nå framgång, i form av öppna och företagsanpassade program på våra affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö, online och ute hos våra kunder.

Spara detta event

Händelse sparad