Gratis

Hållbar tillväxt-att driva företag med hänsyn till det globala miljöarbetet

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
En hållbarhetsplan behövs för att driva företag som bidrar till att hjälpa det globala miljöarbetet och samtidigt skapar tillväxt i affären.

Eventdetaljer

Hur gör man för att hållbarhetsarbete ska bli relevant för din organisations framgång och hur tar man fram en strategi och en plan för hållbarhet som gör skillnad på riktigt? Hur kan hållbarhet gå från ett honnörsord till en kritisk del av affären?

För att lyckas är startpunkten att förstå var din organisation står idag. Vilka är våra kunder? Hur servar vi deras behov? Vilka kritiska processer finns? Vilka är involverade?

När vi förstått det kan vi försöka förstå hur hållbara sätten vi arbetar på idag är.

• Hur hållbara är de rent ekonomiskt, kommer de fortsätta vara konkurrenskraftiga?

• Hur miljömässigt hållbara är de, är de fullt cirkulära, eller konsumerar de resurser?

• Hur funkar de i dagens och framtidens samhälle, kommer människor och samhälle acceptera sättet vi utför våra uppgifter på i framtiden?

Med kunskap om våra kunder, processer och hållbarhetsstatus kan vi ringa in kritiska områden för förbättring. Vi kan prioritera och ta fram en strategi!

Hur tar man sig från en plats där vi slösar resurser till en där vi faktiskt återskapar vår omvärld med hjälp av negativt slöseri? Och hur gör du för att lyckas med resan i din roll? Hur kan innovation bli en nyckel till din organisations hållbarhet och kommersiella framgång?

Möt Magnus Penker, grundare Innovation360, bästsäljande USA Today och Wall Street Journal-författare, hedersprofessor och aktiv konsult för ett antal Fortune 500-bolag och Johan Persson, director Innovation 360, Head of Faculty.

Välkommen!

Annelie Nordström

annelie.nordstrom@ihm.se T:0730-874083

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

{ _('Organizer Image')}

Arrangör IHM Business School Online

Arrangören av Hållbar tillväxt-att driva företag med hänsyn till det globala miljöarbetet

Spara detta event

Händelse sparad