Gratis

Hållbar tillväxt-att driva företag med hänsyn till det globala miljöarbetet

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
En hållbarhetsplan behövs för att driva företag som bidrar till att hjälpa det globala miljöarbetet och samtidigt skapar tillväxt i affären.

Eventdetaljer

Hållbarhet står högt bland företags prioriteringar idag och är på väg att bli ett krav för de flesta. Men hur förstår man sitt hållbarhetsläge och hur skapar man en plan för att förändra sin hållbarhetsituation till det bättre?

För att lyckas måste du förstå var ni står idag och vilka typer av insatser som kommer att krävas för att ta er dit ni faktiskt vill vara. Resan till er ideala situation måste backas upp av rätt typ av kunskap och förmågor i organisationen. Vissa steg kan ni ta redan idag, medan andra steg kräver innovationsinsatser och stor förändring.

I kursen Hållbar Tillväxt lär du dig hur du arbetar fram en plan för förändring i din organisation och hur du kan ta steg mot att faktiskt skapa den förändring som krävs! Hur tar man sig från en plats där vi slösar resurser till en där vi faktiskt återskapar vår omvärld med hjälp av negativt slöseri? Och hur gör du för att lyckas med resan i din roll?

Möt Magnus Penker, grundare Innovation360, bästsäljande USA Today och Wall Street Journal-författare, hedersprofessor och aktiv konsult för ett antal Fortune 500-bolag och Johan Persson, director Innovation 360, Head of Faculty.

Välkomna!

Annelie Nordström

annelie.nordstrom@ihm.se T:0730-874083

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

{ _('Organizer Image')}

Arrangör IHM Business School Online

Arrangören av Hållbar tillväxt-att driva företag med hänsyn till det globala miljöarbetet

Spara detta event

Händelse sparad