Gratis webinarium om Coachande lärarskap

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
Här är webinariet för dig som brinner för att stötta dina elever och är nyfiken på hur ett coachande förhållningssätt stärker din lärarroll

Eventdetaljer

Ett modigare liv presenterar nästa gratis webinarium om ett Coachande Lärarskap med Fredric Käld.

Jag tror att många kan känna igen sig i att vi når fram till vissa elever men inte andra. Hur vi än försöker lyckas vi inte skapa kontakt och nå fram till en del elever med motivation och inspiration.

Vad beror det på?

Inte sällan utgår vi från oss själva och våra egna drivkrafter och vissa elever är mottagliga för det medan andra inte är det. Jag hör ofta lärare säga att ”de har inte knäckt koden än” men tänk om det är vi lärare som inte har knäckt koden till dem?

Hur mycket skulle det vara värt för dig om du lärde dig att öka elevernas engagemang och delaktighet med kanske 10%? 20%? Mer?

I de här webinariet talar vi om värdet av attt komplettera din lärarroll med coachande verktyg för att bli en pedagog i världsklass, inte ta bort det du redan gör bra. Du lär dig hur du kan synliggöra och skapa förutsättningar för lärande för dina elever med fler metoder och verktyg.

Ett coachande förhållningssätt hjälper dig att uppfylla Barnkonventionens uppdrag om att ge alla barn en röst. Det är en form av lågaffektivt bemötande där du stöttar eleverna i deras utveckling och ger dem hjälp till självhjälp.

Om Fredric:

Fredric har jobbat som coach och lärare i mer än 30 år . Han har en unik förmåga att förankra webinariets innehåll i vardagen för pedagoger. Han är fortfarande aktiv lärare kombinerat med kurser och utbildningar för lärare, ledare och företagare vilket gör att budskapet är brinnande aktuellt.

"Fredric är en fantastisk pedagog som är mycket tydlig i sina mål"

Anders Holdar, grundare av Kroumata och ämnesansvarig för slagverk SMI

"Fredric spelar en ytterst viktig roll i utvecklingen av våra didaktiska verktyg i ett föränderligt samhällsklimat"

Joakim Anterot, Lektor och ämnesföreträdare slagverk KMH

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

Spara detta event

Händelse sparad