Framtidens hållbara livsmedelsnäring – Tre drivkrafter för innovation
Datum och tid
Innovativ spetsforskning, nya idéer kring cirkulär livsmedelsnäring och hur privata och offentliga aktörer kan driva utveckling tillsammans.
Eventdetaljer
Livsmedelsakademin och Packbridge bjuder in till en inspirerande morgon om hur forskning, nya produkter och spännande samarbeten kan bidra till långsiktiga effekter för bland annat ökad självförsörjning och minskad klimatpåverkan. Var står vi idag och vilka spännande innovationer finns inom livsmedel och förpackningar? För att förstå framtiden är det ibland bra att titta tillbaka. Därför ger vi också en inblick i innovation ur ett historiskt perspektiv. Hur lyckades dessa innovationer och vad kan vi ta med oss från deras framgångar?
Lyssna till talare från näringslivet, offentlig sektor och forskningsområdet, som delar sina tankar och kunskap kring innovation och hur man tillsammans kan driva utveckling mot en hållbar livsmedelsnäring.
Programmet är kopplat till Skånes Innovationsagenda som är framtagen av näringslivet, den offentliga sektorn, akademin och den ideella sektorn i samarbete, och beslutad av Forsknings- och Innovationsrådet i Skåne. Målet är att Skånes livsmedelsnäring ska växa hållbart med hjälp av innovation och gränsöverskridande samverkan.
Så behandlar vi dina personuppgifter - Region Skåne (skane.se)