Entreprenörs-AW i Skövde: skala upp ditt företag!

Actions Panel

Entreprenörs-AW i Skövde: skala upp ditt företag!

Är du ung entreprenör med stora framtidsvisioner? Välkommen till en boostande AW som samlar likasinnade!

By Young Entrepreneurs of Sweden

When and where

Date and time

Starts on Thursday, September 2, 2021 · 5pm CEST

Location

Hållbar 22 Storgatan 541 30 Västermalm Sweden

About this event

ENTREPRENÖRS-AW: SKALA UPP DITT FÖRETAG!

Är du ung entreprenör med stora framtidsvisioner? Välkommen till en boostande AW som samlar likasinnade människor galna nog att tro att de kan förändra världen. För vad är det som gör att vissa entreprenörer lyckas, där andra stannar vid att ha en bra idé?

YEoS och kvällens partners SEB, Almi och Länsförsäkringar bjuder på en AW med kall öl och varma insikter från en trio bolagsbyggare som har fokus på tillväxt – det handlar inte om vad man gör, utan hur man gör det!

AW:n är ett startskott inför tillväxtkonferensen YEoS Summit 2021 som sker i Skövde den 1-3 oktober, där vi samlar +100 unga entreprenörer från hela Sverige ur nätverket YEoS för ett umgås och fylla på med tillväxtperspektiv, galna stories och goda samtal. Ett mindre antal platser hålls öppna för icke-medlemmar - kom till vår AW och se om du är den vi söker.

PROGRAM OCH INNEHÅLL

Var/när? Hållbar restaurang, Skövde, 2 sep kl.17-20, panel startar 17.30.

Kvällen bjuder både på insikter från en panel unga entreprenörer med högt inställt sikte, samt utrymme att knyta kontakt med andra som verkar i ekosystemet kring entreprenörer i Skaraborg. Vi kommer även att öppna upp för möjligheten för dig som ung entreprenör att fatta mikrofonen och kort få lyfta vilken utmaning ditt bolag står inför, för att hitta människor med perspektiv som kan ta dig och ditt bolag vidare.

AW:n riktar sig till dig som är:

* under 30 år och är/vill bli entreprenör

* engagerad i näringslivsutveckling eller med tydlig roll kring intresset av att se ett ökat entreprenörskap i Skaraborg.

Partners: Deltagande partners under eventet är Almi Väst, Länsförsäkringar Skaraborg och SEB Skövde

OM KVÄLLENS PANEL

Andreas Wilhelmsson, 30 år, Ljusgårda, Tibro. Redan som 20-åring utsågs Andreas Wilhelmsson av Veckans Affärer till en av Sveriges 101 supertalanger. Sedan dess har han hunnit med att bygga en karriär som säljare, föreläsare och serieentreprenör, men också en smärtsam konkurs. Idag står investerarna i kö när effektivitetsnörden Andreas leder uppskalningen av den gröna salladsfabriken Ljusgårda – Sveriges största vertikalodling av grönsaker i Tibro.

Emelie Lundh, 26 år, Hemtrevligt i Skaraborg, Falköping. Under sitt sista år på civilekonomprogrammet startade Emelie som 24-åring städbolaget Hemtrevligt, efter en utomlandstermin i Paris som gav insikter i att entreprenörskap inte bara handlar om att skapa något revolutionerande, utan också om att hitta sin egen nisch i en marknad man redan kan. Hemtrevligt är idag 2 år gammalt och omsätter närmare 2 miljoner i en konkurrensutsatt bransch. Målet tills nästa år är att dubbla omsättningen och utöka verksamheten till fler städer.

Gustav Buder, 28 år, Paytrim, Skövde. Gustav Buder hittade har ett förflutet som tennistränare, försäljningskonsult, krögare och köksexpert innan viljan att genom eget entreprenörskap blev för stor. Med Skövde som bas växlar Gustav och grundarteamet bakom Paytrim nu upp verksamheten för att på allvar skapa förändring inom den trögrörliga betalbranschen. Marknaden är enorm, bolagets skalbarhet likaså.

About the organizer

YEoS är en medlemsdriven organisation för Sveriges mest drivna unga entreprenörer. Med fokus på kunskap och erfarenhetsutbyte mellan både medlemmar och partners, stöttar YEoS Sveriges unga entreprenörer och hjälper dem att utveckla sig själva och sina bolag.