Entreprenörs-AW i Skövde: Konsten att skala upp sitt företag

Actions Panel

Entreprenörs-AW i Skövde: Konsten att skala upp sitt företag

AW i Skövde: Konsten att skala upp sitt företag

By Young Entrepreneurs of Sweden

When and where

Date and time

Thursday, April 2, 2020 · 5 - 7pm CEST

Location

Storgatan 26 26 Storgatan 541 30 Skövde Sweden

About this event

UPPSKJUTEN - VI ÅTERKOMMER MED NYTT DATUM

Vad är det som gör att vissa lyckas, där andra stannar vid att bara ha bra idéer?

Välkommen till en AW där du som ung entreprenör med stora visioner får träffa likasinnade, liksom andra etablerade företagare och ekosystemet kring entreprenörer i Skaraborg.

YEoS är Sveriges ledande nätverk för unga entreprenörer. Denna kväll bjuder vi tillsammans med kvällens partners SEB, Länsförsäkringar, Almi och Skaraborg Business Region på insikter från en trio unga bolagsbyggare, med vidare mingel och öppen mikrofon efter det. Oavsett om du bara lyssnar eller tar chansen att göra en shout out, så ger kvällen dig möjligheten att ta ditt företag ett steg längre.

Vi bjuder på kvällens första glas - hållbara priser på dryck och mat finns att tillgå efter det.

Plats: Restaurang Hållbar, Skövde

Tid: 17-19, med program från kl.17.30.

Mer info: Eventet är kostnadsfritt. anmälan krävs, begränsat antal platser. AW:n riktar sig till dig som är eller vill bli entreprenör upp till 30 år, samt till dig som har ett intresse av att se ett ökat entreprenörskap i Skaraborg.

AW:n är ett fristående event inför YEoS Summit - Sveriges största tillväxtkonferens för unga entreprenörer som kommer till Skövde den 8-10 maj. Läs mer på: www.yeos.se/events

Om panelen:

Andreas Wilhelmsson, 29 år, Ljusgårda, Tibro. Redan som 20-åring utsågs Andreas Wilhelmsson av Veckans Affärer till en av Sveriges 101 supertalanger. Sedan dess har han hunnit med att bygga en karriär som säljare, föreläsare och serieentreprenör, men också en smärtsam konkurs. Idag står investerarna i kö när effektivitetsnörden Andreas leder uppskalningen av den gröna salladsfabriken Ljusgårda - Sveriges största vertikalodling av grönsaker i Tibro.

Martina Klingvall, 32 år, Telness, Stockholm. Efter studier inom Industriell ekonomi vid KTH började Halmstadbördiga Martina jobba inom telekom. Under sex år på Telenor, i en stor tekniktung organisation med långa beslutsvägar upplevde Martina hur kreativa idéer fastnade och hur kundens upplevelse inte hamnade i fokus. Så hur skulle man göra om man byggde en telefonoperatör från grunden? Resultatet blev Telness, som med total transparens och utan bindningstider resulterat i Sveriges nöjdaste kunder.

Gustav Buder, 27 år, Paytrim, Skövde. Gustav Buder hittade har ett förflutet som tennistränare, försäljningskonsult, krögare och köksexpert innan viljan att genom eget entreprenörskap blev för stor. Med Skövde som bas växlar Gustav och grundarteamet bakom Paytrim nu upp verksamheten för att på allvar skapa förändring inom den trögrörliga betalbranschen. Marknaden är enorm, bolagets skalbarhet likaså.

About the organizer

YEoS är en medlemsdriven organisation för Sveriges mest drivna unga entreprenörer. Med fokus på kunskap och erfarenhetsutbyte mellan både medlemmar och partners, stöttar YEoS Sveriges unga entreprenörer och hjälper dem att utveckla sig själva och sina bolag.