299 kr

Du Kan föda ditt barn! En föreläsning om förlossningsrädsla

Panelen Åtgärder och detaljer

299 kr
Beskrivning av evenemanget
En föreläsning om förlossningsrädsla.

Eventdetaljer

Om

Att känna oro, att känna rädsla inför förlossningen kan hindra dig från att ens våga bli gravid, att må dåligt under graviditeten och det kommer med stor sannolikhet ge dig en dålig förlossningsupplevelse.

Vi tar upp de vanligaste rädslorna och ger dig tips och råd om hur du trots förlossningsrädsla kan ta dig igenom den, bedöva den eller kanske tillochmed komma över den, för att få en bra och fin förlossningsupplevelse.

Till vem

Denna kursen riktar sig till dig som antingen fött barn eller som har gått den förlossningsförberedande kusen. Kursen kräver vissa förkunskaper och förståelse kring förlossningen, för att den ska ge bäst resultat.

Innehåll

I denna kursen har jag samlat metoder och kunskap som fungerar och som hjälpte mig. Då jag är både doula och certifierad beteendeterapeut, har jag kombinerat dem båda för att nå bästa resultat.

Hur och längd?

Utbildningen sker digitalt i föreläsningsform på ca 190 minuter. Efter betalning får du ett mejl med en kod som gäller för föreläsningen på Eventbrite. På Eventbrite finns det olika tillfällen att välja mellan.

Betalningsalternativ

Man kan betala med kort, klarna och via swish. Klarna har dessutom olika egna betalningsalternativ.

Dela det här eventet med dina vänner

Arrangör Femina Fortis Utbildning

Arrangören av Du Kan föda ditt barn! En föreläsning om förlossningsrädsla

Femina Fortis, att stärka, att stötta, att utbilda

Spara detta event

Händelse sparad