Do Entrepreneurship 2021 sittplats

Do Entrepreneurship 2021 sittplats

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Datum och tid

Plats

Textile Fashion Center

3A Skaraborgsvägen

506 30 Borås

Sweden

Se karta

Do Entrepreneurship är en inspirationsdag som arrangeras av Drivhuset i Borås.

Eventdetaljer

Välkommen att anmäla dig till Do Entrepreneurship 12 oktober

OBS! Denna anmälningslänk gäller för sittplatser i publiken. Mycket begränsat antal platser.

Varje år arrangerar Drivhuset eventet Do Entrepreneurship, en inspirationsdag med syftet att inspirera dig att våga följa dina drömmar och förverkliga dina idéer. Varje år bjuder vi in stora kända entreprenörer bakom framgångsrika bolag och mindre startups att under ett fullspäckat event förmedla både fram- och motgångar som de har mött under deras entreprenöriella resa och karriär.

Förutom ett intressant program på scen, får de 100 deltagare som anmäler sig inte enbart en sittplats under eventet utan även en mycket eftertraktad goodiebag som vi delar ut på plats. Först till kvarn gäller! 

Årets talare är:

- Victor Halvarsson, entreprenör och grundare till Skandinaviens största e-handel inom bröllopssmycken och diamanter. VANBRUUN.COM

- Anna-Lena Wretman, med 30 års erfarenhet av att bygga, driva och utveckla företag och team inom finansbranchen, har hon varit VD för Swish och nu har hon axlat rollen som VD för FinTech bolaget Fundler

- Ida Johansson, nystartad drivhusentreprenör som vill digitalisera och automatisera rekryteringsbranschen med bolaget Turn Consulting

Restriktioner:

Under årets event år har du möjlighet att återigen delta i publiken, om än med ett mycket mer begränsat antal platser än vanligt. Vi släpper 100 platser med gott om avstånd mellan stolarna. Vi kommer även ge möjligheten till övriga deltagare att se eventet via en direktsänd livesändning. Här kan du anmäla dig till livesändningen.

Vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och reserverar oss för möjligheten att behöva ändra upplägget beroende på hur restriktionerna ser ut när eventet ska bli av den 12 oktober. Vi kommer göra allt vi kan för att värna om er och vår säkerhet. I år kommer det inte bli något mingel utan lunchen kommer att serveras i eventlokalen till härlig peppig musik och ett entreprenörskapsquiz innan talarna tar plats på scen.

Får du förhinder vad god meddela i god tid i förväg, för att ge plats till någon annan. Upplever du några förkylningssymtom ber vi dig att stanna hemma och att meddela din frånvaro. Fick du ingen sittplats till eventet? Maila boras@drivhuset för att skriva upp dig på reservlistan!

Lunch

Lunchen som serveras är en vegansk wraps utan nötter.

Fikat som serveras under pausen kommer i från Smiling och är en bar med smak av äppelpaj. Baren är helt vegansk men innehåller nötter.

OBS! För att undvika köbildning och trängsel kan vi tyvärr inte erbjuda ytterligare specialkost under årets event.

Preliminärt program

12:00 Lunch till första halvan av publiken (först till kvarn!)

12:30 Lunch till andra halvan av publiken

13:00    Programmet börjar med årets talare

Ca 14:30   Paus med fika

14:50   Programmet fortsätter med årets talare

16:00    Avslut och utdelning till vinnare av goodiebag

Eventet är kostnadsfritt. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 24 timmar innan eventet debiteras en mindre kostnad.

Do Entrepreneurship genomförs av Drivhuset i samarbete med Sparbanksstiftelsen Sjuhärad, Sparbanken Sjuhärad, Högskolan i Borås och Textile Fashion Center.