Digital Systerträff - Sexuellt välbefinnande

Actions Panel

Digital Systerträff - Sexuellt välbefinnande

Digital Systerträff som riktar sig till dig som har eller har haft gynekologisk cancer. Temat för träffen är sexuellt välbefinnande.

By Nätverket mot gynekologisk cancer

When and where

Date and time

Tuesday, April 18 · 9:30 - 11am PDT

Location

Online

About this event

  • 1 hour 30 minutes
  • Mobile eTicket

Välkommen till Nätverket mot gynekologisk cancers Digitala Systerträff. Träffen riktar sig till dig som har/eller har haft gynekologisk cancer, och är medlem i Nätverket mot gynekologisk cancer. Ännu inte medlem? Bli det gratis här.

När: tisdag 18 april klockan: 18.30- 20.00 (logga gärna in några minuter tidigare)

Var: Zoom

Det är kostnadsfritt att delta.

Nu är det äntligen dags att träffas igen! Och denna gång möts vi som har/eller har haft gynekologisk cancer. Vi möts på plattformen Zoom, och du kan delta via dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Denna gång har vi ett tema – Sexuellt välbefinnande

Vi kommer att ha fantastiska gäster, Karolina Ersson (vårdansvarig på Aleah Care), Tina Nevin (legitimerad barnmorska och auktoriserad sexolog) och Alexandra Andersson (arbetsterapeut).

Det kommer bjudas på korta föredrag som sedan efterföljs av intressanta samtal.

Det är även denna gång en helt kravlös träff, vill du bara vara med i gemenskapen utan att säga något är det helt okej.

Du behöver inte ha varit med på tidigare träffar!

Vill du vara med, anmäl dig senast 18/4 klockan 17.00. Men anmäl dig gärna så snart du kan för att säkra din plats. Du kommer under aktuell dag få en länk till träffen.

Har du funderingar, tveka inte att kontakta Alexandra Andersson på mejl alexandra@gyncancer.se

Hoppas vi ses!

/Nätverket mot gynekologisk cancer

About the organizer

Vi är ett nätverk av patienter, anhöriga och fler engagerade som sprider kunskap och skapar debatt om gynekologiska cancersjukdomar.

Vi stödjer kvinnor som drabbats genom att ställa högre krav på dagens hälso- och sjukvård. Vi vill att vården ska jobba mer aktivt med prevention. Vi vill att alla drabbade kvinnor ska få tillgång till en snabb och optimal vård och behandling. Och vi vill att Du som kvinna ska lära dig hur Du kan skydda dig, sköta om dig, din kropp och ditt underliv.

Följ oss i våra sociala kanaler! Facebook. Instagram, Youtube och vår podd Gyncancerpodden. Gilla, kommentera och dela gärna våra inlägg – tillsammans sprider vi kunskap!"

Konto: Bg 803-2229

Swish: 1230297762

Kontakt: info@gyncancer.se